Skadet wordpress installasjon

Innhold som en legger på sitt hjemmesideområde har en selv ansvaret for. Både med hensyn til funksjonalitet og innhold. Gratisverktøyet Wordpress (wp) er et av mange verktøy en kan velge, og er det desidert mest populære.

Med WP en selv ansvarlig for installasjon og hvilke tilleggsprogrammer og funksjoner en velger å bruke.  Med tusenvis av gratis tredjeparts plugins (tilleggsprogram) og temaer er det alltid en risiko for at funksjonalitet i din WP installasjon slutter å fungere.

Husk backup

Et viktig forhåndsregel er derfor alltid å ta backup av både database og filinnhold før en installerer nye plugins og temaer etc. Dette gjør at en raskt selv kan tilbakestille om installasjonen gir uønskede resultater (feil etc.)

Ødelagte WP installasjoner er ikke noe vi har ansvar for å fikse. Vi ser på saken og gir tips og råd om hvordan feilen kan korrigeres. Da det finnes uendelig mange måter å ødelegge en WP installasjon er det svært vanskelig og tidkrevende å «finne feilen». Det er som regel alltid bruker som sitter med «nøkkelen» i den forstand at en selv vet hvilke endringen en gjorde rett før WP sluttet å fungere. (eksempelvis; Hvilke tilleggsprogram/funksjon som ble lagt til)

Hent tilbake backup fra før endring

Det raskeste og mest hensiktsmessige er derfor nesten alltid å hente opp en backup fra et tidspunkt en vet at installasjonen fungerte. Om du ikke har tatt backup selv, har våre systemer daglig backup av din site 30 dager tilbake i tid. Send dato du ønsker å hente opp backup så fikser vi resten.

Relaterte artikler

Nettsted hos annen levereandør

Nettsted hos noen andre - epost virker ikke lenger Hvis tjenester som epost / webmail eller...

SSL sertifikat

Hvordan ta i bruk SSL på nettstedet mitt Alle Domene AS sine kunder får gratis SSL sertifikat...

Opplasting webhotell

Hvordan laste opp filer til mitt webhotell For å laste opp filer til webhotellet ditt bør du...

Legge til webhotell

Hvordan legge til eller si opp webhotell. Ønsker du å legge til eller fjerne ett webhotell...

Wordpress epostskjema

Hvordan sende epost via Wordpress for kontaktskjema o.l For å holde på sikkerheten krever vi at...