Å lese epost i nettleseren gjøres fra Webmail

Steg 1:
Vær sikker på at du er på riktig sted.  For Webmail (lese epost) er det https://www.domene.no/webmail.html  Det skal se ut som nedenfor.

Webmail innlogging

Steg 2:
Brukernavnet til Webmail er hele epostadressen du forsøker å logge inn på, f.eks. post@dittdomenenavn.no, og passordet lagde du selv når du opprettet adressen i kundwebben.

Steg 3:
Hvis du ikke husker passordet må det endres via kundewebben der adressen ble opprettet.   Domene AS har ikke dette passordet.

NB: Hvis du klipper og limer brukernavn eller passord, pass på at du ikke får med deg en blank space bak.  Dette er en meget vanlig feil, spesielt med passordet.

NB: Har du forsøkt mer enn 15 ganger på 5 minutter er du blokkert.  Vent minst 5 minutter før du forsøker igjen.  I disse tilfellene anbefaler vi å bytte passordet ditt via kontrollpanelet til noe du kjenner.