Hvordan logge på med Facebook eller Google kontoen din

Du kan velge å koble sammen din Facebook eller Google konto til kundewebben din hos Domene AS.

Dette gir deg muligheten til å bruke f.eks Facebook sitt brukernavn og passord for å logge inn i din kundeweb så du slipper å huske en ekstra innlogging.

Det er ingen informasjon som går fra oss til hverken Facebook eller Google og ingenting blir postet i din profil der.

Steg 1:
Først må du logge inn i Kundewebben.

Steg 2:

Klikk på "Konto" øverst til høyre i menyen og velg "Kontosikkerhet"

log in facebook sikkerhet

Steg 3:

Velg "Koble konto til Facebook" eller "Koble konto til Google" eller begge.

image facebook eller google

Steg 4:

Det vil komme en pop-up fra tilbyderen du valgte.  Her må du følge instruksene på skjermen og logge inn med din Facebook eller Google konto.  Da vil kontoene være lenket.

Når det er gjort kan du velge "Logg in med Facebook " eller "Logg in med Google" på Kundeweb innloggingen din neste gang.

image velg facebook eller google

Steg 5:
Ønsker du å fjerne denne koblingen senere velger du bare "Unlink" under "Kontosikkerhet"

unlink sikkerhet knapp