Sertifikatfeilmelding / SSL feil

Alle kunder hos Domene AS får ett gratis SSL sertifikat til å bruke sammen med epost og websider for å øke sikkerheten ved bruk.

Du kan oppleve å få en feilmelding med innlogging til kontrollpanelet ditt eller til en epostkonto hvis noe her er galt.

Dette skjer hovedsakelig i 2 situasjoner.

Situasjon 1:  Domenet er ny-registrert.
Domenet ditt er nylig registrert, gjerne samme dagen som feilen oppstår.  Da er ikke SSL sertifikatet enda installert.  Det gjøres automatisk noen timer etter registreringen.  Se nedenfor for hvordan legge til ett unntak i nettleseren din så du kommer inn til kontrollpanelet ditt allikevel.  Alternativt, vent noen timer og forsøk igjen.

Situasjon 2:  Domenet ditt peker ut til noen andre.
Domenet ditt peker webtrafikken ut til noen andre.  Da kan ikke vi verifisere identiteten til tjeneren du benytter og Domene AS sitt gratis SSL sertifikat kan ikke installeres på nettsiden.  Her må du ta kontakt med de du har nettsiden hos for å kunne ta i bruk SSL.

Hvordan legge til unntak:
Se nedenfor for eksempler på hvordan legge til unntak i henholdsvis EDGE (standard nettleser i Windows) og for nettleseren FireFox.  Alle andre nettlesere og epostprogrammer har lingende funksjoner for å legge til enten permanente eller midlertidig unntak til slike sertifikatsfeil.

SSL exception

SSL connection not secure

Allow SSL exception