Litt informasjon om Wordpress

Det meste populære valget om dagen for enkelt å komme igang med nettsider er å installere Wordpress på webhotellet sitt hos oss.  Det lar deg bygge nettsiden din i nettleseren din basert på grafiske maler slik at man ikke må kunne noe teknisk om webdesign.

Wordpress passer til alle slags nettsider.  Det er det meste brukte nettsideverktøyet i verden idag og drifter tilsammen over 1 milliard nettsteder som blogger, nettbutikker, informasjonsider og bedriftesider.  Om det er en matblogg eller en side til den mellomstore bedriften din du er ute etter har Wordpress grafisk temaer som passer til alt.

Wordpress lar deg også benytte programtillegg, addons, som kan legge til kraftige funksjoner som nettbutikker, kontaktskjema, karttjenester og sikkerhetspakker uten at man må kunne noe spesielt teknisk.

Selve Wordpress kan installeres gratis på alle webpakkene våre. Du kan lese mer om produktet på  www.wordpress.org.

Vi drifter selve platformen nettsiden din kjører på og gir ikke direkte support om hvordan lage siden din, men om hvordan få ting installert slik at du kan få startet, eller hvis du trenger en backup lagt inn eller f.eks om du vil slette alt og starte på nytt skulle det være behov for det.  Har du spesielle behov til siden din, ta kontakt med oss, vår platform støtter det meste.

Wordpress er så populært at noen enkle Google søk vil gi deg side opp og side ned med hvordan komme igang eller hvordan gjøre spesifikke ting etterhvert som du utvikler siden din.  Du vil finne blogger, forum, guider, videoer o.l om hvordan bruke Wordpress til å lage nettsiden din.

Wordpress er nok den enkleste måten å komme igang med en nettside på.  Det tar naturlig nok litt tid å sette seg inn i, men er utrolig mye enklere enn tradisjonelle metoder å lage nettsider på og da har du også full kontroll på ditt eget innhold, på ditt eget domenenavn.

Les hvordan installere Wordpress hos oss her.

Relaterte artikler

Nettsted hos annen levereandør

Nettsted hos noen andre - epost virker ikke lenger Hvis tjenester som epost / webmail eller...

SSL sertifikat

Hvordan ta i bruk SSL på nettstedet mitt Alle Domene AS sine kunder får gratis SSL sertifikat...

Opplasting webhotell

Hvordan laste opp filer til mitt webhotell For å laste opp filer til webhotellet ditt bør du...

Legge til webhotell

Hvordan legge til eller si opp webhotell. Ønsker du å legge til eller fjerne ett webhotell...

Wordpress epostskjema

Hvordan sende epost via Wordpress for kontaktskjema o.l For å holde på sikkerheten krever vi at...