Addons til Wordpress

Her er noen anbefalte utvidelser (addons) som kan hjelpe deg å komme igang

Vi presiserer at vi er ikke affilierte med noen av utgiverene til disse utvidelsene og vi anbefaler at du leser dokumentasjonen til alle utvidelser du installerer.

Du finner en samling av de fleste utvidelser her: https://nb.wordpress.org/themes/

1 - Disable Comments.  Denne addon gjør at du kan stenge av alle kommentarmuligheter på siten din.  Hvis kommentarer ikke er noe en skal benytte seg av, f.eks til en bedriftsside,  er dette #1 som bør installeres da kommentar "spam" er veldig vanlig og benyttes til å spre ondsinnede lenker til skadevare, phishing forsøk og generell spam.

2 - WP Mail SMTP by WPForms. Dette er utvidelsen som passer på at all epost fra nettsiden din, f.eks fra ett kontaktskjema går riktig ut.  Du kan lese om hvordan dette konfigureres hos Domene AS her: Tillegg til wordpress (plugins)

3 - Google Captcha (reCAPTCHA) by BestWebSoft.  Dette introduserer en meget enkel sikkerhetssjekk når noen skal registrere seg på nettsiden din for å legge inn en kommentar eller f.eks sende en melding fra kontaktskjemaet ditt.  Den holder roboter og spammere ute, men slipper enkelt gjennom ekte besøkende.

4 - Yoast SEO.  Denne utvidelsen kan hjelpe deg optimalisere siden din slik at Google og andre søkemotorer plukker den opp med de nøkkelordene du ønsker.  Dette er ingen snarvei til en høy Google ranking, men ett verktøy som peker deg i riktig retning og gjør endel av detalj arbeidet for deg.

5 - WooCommerce.  Nettbutikk utvidelse.  Enkel, men kraftig og ett godt sted å begynne hvis du ønsker en nettbutikk.

6 - Akeeba Backup for Wordpress. Backupprogram som lar deg ta backup av hele din Wordpress og om det trengs flytte den til ny tjener eller nytt domenenavn.

Relaterte artikler

Nettsted hos annen levereandør

Nettsted hos noen andre - epost virker ikke lenger Hvis tjenester som epost / webmail eller...

SSL sertifikat

Hvordan ta i bruk SSL på nettstedet mitt Alle Domene AS sine kunder får gratis SSL sertifikat...

Opplasting webhotell

Hvordan laste opp filer til mitt webhotell For å laste opp filer til webhotellet ditt bør du...

Legge til webhotell

Hvordan legge til eller si opp webhotell. Ønsker du å legge til eller fjerne ett webhotell...

Wordpress epostskjema

Hvordan sende epost via Wordpress for kontaktskjema o.l For å holde på sikkerheten krever vi at...