Hvordan legge til en signatur i webmail

For å legge til en signatur som kan benyttes når du bruker vår webmail løsning må du følge skrittene nedenfor.

Steg 1:

Logg inn i webmail.

Steg 2:

Trykk på "Settings" knappen øverst til høyre.

Webmail innstillinger

Steg 3:

Trykk på "Identities", så på epostadressen din ved siden av, så kan du fylle inn "Signature" feltet.  Husk å trykk "Save" til slutt.  Her kan du også fylle inn annen informasjon som du vil skal vises når du sender noen en epost.

Webmail signatur

Steg 4:

Hvis du har benyttet "HTML Signatur" til f.eks å sette inn ett bilde må du også i epostleseren din, når du f.eks skal skrive en epost, endre til HTML i "Editor Type".

For å se slike signaturer når du leser epost endrer du visningstypen øverst til høyre i eposten også til HTML.

HTML Editor

HTML epost