Hvordan videresende epost fra en adresse til en annen

Her viser vi deg hvordan du kan videresende epost fra en konto til en annen. Det går fint å videresende epost til en annen adresse i domenet ditt eller til en ekstern adresse.

Steg 1:
Først må du logge inn i kundewebben.

Steg 2:
Trykk på "Mine produkter" eller "Domenenavn" i hovedmenyen.

redirect domenenavn produkter

Steg 3:
Trykk på "Administrere" i listen for det aktuelle domenenavnet.

redirect domenenavn administrere

Steg 4:
Trykk på "Omdiriger domene" i listen over valg for produktene dine.

Videreseing av epost

Steg 5:
Trykk på "Legg til videresending"

legg til omdirigering

Steg 6:
Fyll ut feltene som beskrevet:

1. Skriv inn adressen du vil videresende FRA.
  2. Skriv inn adressen du vil videresende TIL.
  3. Trykk "Legg til videresending".

sette epostvideresending

Ferdig
!
Du har nå satt opp videresendingen din og den er aktiv med en gang.