Hvordan gjelder angrefristen?

Det er dessverre ingen angrerett ved kjøp av ett domenenavn da det er en tjeneste og ikke en vare.  Følgende står i rett over "Fullfør Bestillingen" knappen for å unngå misforståelser:

"Jeg er over 18 år, og er kjent med at bestillingen er bindende og at det ikke gjelder noen angrerett ved registrering av domenenavn. Domeneregistrering er en tjeneste som anses som fullt levert på registreringstidspunktet, og plikt til å betale for tjenesten trer derfor i kraft straks registreringen er fullført, jfr. Angrerettlovens §21-22. "

Det vil si at når domenenavnet ditt er registrert er den avtalen bindende og en evt utstedt faktura vil måtte gjøres opp.  Da har vi også samtidig betalt avgiften for registrering av domenet hos utstederen (NORID for .no nav og ICANN for .com navn f.eks) og det er også en ikke-refunderbar avgift for vår egen del.

Når det gjelder fornyelse, ikke nyregistrering,  av domenenavn og andre tjenester gjelder oppsigelsesfristen som er 30 dager før domenet ditt løper ut.  Det vil være samme dato som forfallet av en utsted faktura for fornyelsen.

Stikkord: angre, trekke, kansellere