Hvordan endre passordet til epost i Outlook?

Hvis du har endret passordet til epostaddressen din må du også endre det i epostklienten din.

Slik endrer du passord og andre kontoinnstillinger i Outlook.

Steg 1:
Trykk på "Fil" øverst i venstre hjørne i Outlook

Outlook fil

Steg 2:
Trykk på "Kontoinnstillinger" - og så "Serverinnstillinger"

Outlook serverinnstillinger

Steg 3:
Her kan du endre innstillingene for inn og utgående server (motta og sende epost)

HUSK Å BENYTTE DITT EGET DOMENENAVN

1 - Brukernavnet er alltid hele epostadressen du setter opp.
2 - Passordet du lagde når du opprettet adressen.  Vi har ikke dette passordet så hvis du ikke husker det må det endres i kundewebben.
3 - Servernavn er mail.<dittdomenenavn>  F.eks mail.minhobbyside.no eller mail.minbedrift.no
4 - Port er 993 (for en IMAP konto.  For POP3 er den 995)
5 - SSL/TLS skal være valgt
6 - Trykk her for å se innstillinger for utgående epost (SMTP, å sende epost)

Outlook IMAP innstillinger

Steg 4:
Innstillingene for utgående epost (SMTP, å sende epost) er følgende

HUSK Å BENYTTE DITT EGET DOMENENAVN

1 -
Servernavn er mail.<dittdomenenavn>  F.eks mail.minhobbyside.no eller mail.minbedrift.no.  Den skal være det samme som for inngående.
2 - Port er 465.
3 -
SSL/TLS skal være valgt
4 - Du må huske av for at SMTP krever godkjenning og at det skal være det samme som innkommende e-post.

Outlook SMTP innstillinger

Steg 5:
Trykk på "Fullført"

Outlook fullført konto