Hvor store eposter kan jeg sende?

Du kan sende eposter som er opp til 50MB (megabyte) store hos Domene AS.  Merk at dette er mer enn mange mottakere kan ta imot, så du kan fortsatt ha problemer med å sende veldig store eposter.

Vi anbefaler uansett at du deler opp epostene dine slik at de ikke overstiger 20MB ca.  Da vil det oftere gå smidigere både for sending og for mottak.

Når man skal sende mye data er det ofte bedre å bruke en skydelingstjeneste som OneDrive eller Google Drive.  Noen av disse har alle gratis tjenester med begrenset plass, men som allikevel gir deg godt mer enn 50MB tilgjenglig for fildeling etc.

Stikkord: størrelse, vedlegg, plass, deling