Hvordan slette en epostkonto

Ønsker du å slette en epostkonto kan det gjøres fra kundewebben din med ett par klikk.  Merk at sletter du en konto vil alt innholdet forsvinne permanent.

Slik gjør du for å slette en epostkonto.

Steg 1:

Først må du logge inn i kundewebben.

Steg 2:
Trykk på "Mine produkter" eller "Domenenavn" i hovedmenyen.

bytte passord epost produkter

Steg 3:
Trykk på "Administrere" i listen for det aktuelle domenenavnet.

admin knapp bytte epostpassord

Steg 4:
Klikk på "Epostkontoer" i listen over valg for produktene dine.

button epostkonto change passord

Steg 5:
Her ser du epostadressene dine.  Klikk på søplekasse ikonet vedsiden av adressen du vil slette.

slette epost

Steg 6:
Bekreft at du vil slette kontoen så er den borte.

Bekrefte slette epost

Stikkord: Slette, fjerne, kansellere, kaste