Slik legger du til en epostkonto i Thunderbird på Windows

Steg 1:

Trykk på "Account Settings" i Thunderbird under "Tools"

Epost Thunderbird start

Steg 2:

Velg "Email account" og trykk på "Next"

Thunderbird konto

Steg 3:

Skriv inn navnet ditt, eller navnet du vil skal vises når noen mottar epost fra deg og adressen du skal sette opp

Thunderbird konto innstillinger

Steg 4:

Velg IMAP eller POP kontotype og skriv inn eposttjenernavnet.  Tjenernavnet er alltid på formen mail.<ditt domenenavn>

Forskjellen på POP og IMAP finner du her: Hva er POP og Hva er IMAP

Steg 5:

Fyll inn brukernavnet ditt.  Brukernavn er alltid hele epostkontoen du setter opp, både for inngående og utgående epost.

Steg 6:

Fyll inn det du ønsker kontoen skal hete, dette er kun så du kjenner den igjen i Thunderbird.

Steg 7:

Dobbelsjekk og fyll ut følgende:

1 - Server name: mail.<ditt domenenavn>

2 - Port: 995 for POP og 993 hvis du har valg IMAP

3 - User Name: Brukernavnet, hele epostadressen du setter opp

4 - Huk av for at du skal benytte SSL (Use Secure Connection (SSL))

5 - Trykk "OK"

Steg 8:

Dobbelsjekk og fyll ut følgende:

1 - Server name: mail.<ditt domenenavn>

2 - Port: 465

3 - User Name: Brukernavnet, hele epostadressen du setter opp

4 - Use Secure Connection: SSL

5 - Trykk "OK"

Da er kontoen din satt opp og du kan benytte den til å sende og motta epost.