Slik kommer du i gang med SitePad

SitePad er en enkel nettsidebygger som er inkludert gratis i alle våre webpakker.  Den lar deg lage ett nettsted med ett enkelt, men profesjonelt verktøy.  SitePad er ment som en enklere versjon av verden mest populære nettsidebygger Wordpress som også kan installeres gratis på alle våre webpakker.

SitePad har ett noe mer begrenset utvalg av tema, widgets og funksjoner i forhold til Wordpress, men for veldig mange er det mer enn nok tilgjengelig i SitePad, uten at man må sette seg inn i alle funksjonene til Wordpress.  Skulle du endre mening senere kan du alltids bytte til Wordpress skulle du ønske det.

Selv om SitePad er en enkel nettsidebygger har den de aller fleste funksjoner tilgjengelig.  Her er kun noen av de:

• Ubegrenset antall sider
  • Hjemmeside eller blogg
  • Kontaktskjema
  • Bildegalleri
  • Integrering til sosiale medier
  • Google Maps
  • Kommenterings mulighet for besøkende

Hvordan starte med SitePad

Steg 1:
Du finner SitePad i kundewebben din.  Slik logger du på kundeweb.

Steg 2:
Trykk på "Mine produkter" eller "Domenenavn" i hovedmenyen.

Mine Produkter

Steg 3:
Trykk på "Administrere" i listen for det aktuelle domenenavnet.

Admistrere Produkt

Steg 4:
Trykk på "SitePad Nettsidebygger"

SitePad Nettsidebygger

Herfra kan du åpne artikkelen "SitePad Dokumentasjon" på support sidene våre.  Her finner du lenker vi til en hel del artikler som viser deg nøyaktig hvordan gå videre og utvikle siden din ved å legge på nye funksjoner og sider.