Hvordan endre kontakt eller fakturainformasjon

Steg 2:

Trykk på den grønne "Oppdater" knappen til venstre.

Endre Kontakt

Steg 3:

Her kan du endre den generelle kontaktinformasjonen for din konto.  Epostadressen her vil være brukernavnet ditt til kundewebben.  Merk at du kan ikke endre eierskapet her, kun kontaktpunktene dine.  Ønsker du å bytte org. nummer eller privat eierskap må du gjennom ett eierskifte.

Endre Fakturamottaker.

Ønsker du å endre fakturamottaker trykker du på "Fakturaadresse" til venstre igjen.  Her endrer du hvem som får en kopi av alle fakturaer.  Hovedmottaker blir alltid kontaktadressen.

Endre fakturamottaker

Steg 4:

Trykk "Lagre Endringer" for å lagre det du har gjort.

Lagre Endring