Webhotellwebhotell

Rask hosting på webservere i Norge

Du trenger et webhotell for å publisere websider med ditt innhold på Internett. Du velger og definerer selv hvor mye plass du trenger. Vår populære web15 pakke dekker behovet til de aller fleste av våre små og mellomstore bedriftskunder. Alle våre pakker kan utvides med mer lagringsplass, flere adresser, flere databaser og ftp tilganger. Har dere behov utover våre standardpakker har vi mulighet til å skreddersy en løsning for ditt firma. Alle våre webhotell inkluderer e-post, gratis support både på via e-post og telefon. Vår serverpark er plassert i Oslo og har

Slik bestiller du

 1. Søk og finn ditt domenenavn i søkefeltet over
 2. Legg domenenavnet i handlevogn
 3. Velg webpakke i handlevognen ( og se at kostnad for .no navn blir satt til 0,- kroner)
 4. Sjekk ut og betal, med enten kredittkort, vipps eller med faktura med 14 dg kreditt


Brukervennlig webhosting

- Hvorfor velge webhotell fra domene.no?


Wordpress logo

Klart for Wordpress

Å komme i gang med egen nettside skal være enkelt. Alle våre webhotell har såkalt «one-click installasjon» av det populære gratisprogrammet Wordpress, samt mange andre programmer. Med Wordpress kan du lage alt fra enkle hjemmesider til avanserte nettbutikker for ditt firma.

sikkerhet overvåkning

Helautomatisk overvåkning

Våre sikkerhetssystemer søker gjennom og skanner kontinuerlig etter skadevare på ditt webhotell. Oppdager systemet skadevare, virus, trojanere eller lignende vil infiserte filer uskadeliggjøres. Videre vil beskjed automatisk sendes til ansvarlig eier slik at en kan endre potensielt svake passord og rydde opp. Automatiserte sikkerhetssystemer er svært viktig, og er med på å sikre at ditt domenenavns renommé ikke blir ødelagt.

cpanel

Enkel kontrollpanel styring med Cpanel

Kontroller ditt webhotell med anerkjent og velprøvde kontrollpanelstyring fra Cpanel. Et stabilt og sikkert system foretrukket av millioner av brukere på verdensbasis. Cpanel er det mest brukte systemet for shared webhosting i verden. Les mer om cpanel webhosting. Kontrollpanelet er mobiltilpasset og enkelt å styre både fra pc, mac, nettbrett og mobiltelefon.

raske servere

Raskt webhotell gir raske websider

Garantert raske og gode sider gir deg og ditt publikum en positiv opplevelse. Det gir ditt nettsted et vesentlig fortrinn i søkeoppføringer. Raske websider gir din webside en fordel i konkurransen om en godt synlig plassering i søkeresultater på for eksempel Google's søkemotor. Vi gir deg 30 dagers åpent kjøp på alle våre hotell. Blir du ikke hundre prosent fornøyd er det bare å si ifra.

tastatur

Enkelt å mestre

Selv med begrenset erfaring på data er våre brukervennlige og intuitive webhotell enkle å mestre. Skulle du trenge det gir vi gratis telefonsupport i åpningstiden, og kan ta over og styre din maskin ved behov.

ssl hengelås

Alle våre Webhotell har gratis SSL

Alle våre webhotell kommer med gratis SSL-sertifikat. Sertifikatet følger domenenavnet og er domenevalidert. Ingen etableringskostnader, ingen gebyrer og ingen årlige, eller månedlige kostnader følger ditt gratis SSL sertifikat. Hengelåsen i adressefeltet symboliserer trygghet. Det viser at ditt firma tar egen og andres sikkerhet på alvor. Når det gjelder ditt nettsteds synlighet i Google’s søkemotor er det en absolutt fordel å ha gyldig sikkerhetssertifikat.

Oversikt over våre webpakker

- domenenavn pluss web hotell er lik hjemmeside


feature

Hvorfor kalles det "web" og "hotell"?
Et såkalt webhotell er ditt "hotellrom" på Internett. I fysisk forstand er det en server der du legger ditt innhold og serveren knytter det til ditt domenenavn og gjør det tilgjengelig for www. Innhold er for eksempel din hjemmeside, din blogg eller din organisasjons hjemmesider. Du bestemmer selv hvilket innhold du velger å legge ut. Med andre ord; Du trenger å plassere ditt innhold på vår webserver hvis du skal ha egen hjemmeside eller blogg.

Alle våre web hotell har følgende grunnspesifikasjoner;

 • Sikkerhetssertifikat (SSL)
 • Kontrollpanel der du selv administrerer domenenavn, epostkontoer, dns, og webhotell applikasjoner etc.
 • Full backup daglig med 3 ukers restoreperiode
 • Månedlig sikkerhetsbackup med 2 mnd restoreperiode
 • Spam- og virusfilter for sikker epostkommunikasjon.
 • MySql database, PHP, Apache, DNS styring
 • Webmail, besøksstatistikk, rapportering.
 • Scanning av malware, virus, trojanere og lignende
 • Epostkontoer med webmail

Epost og webpakker

- sammenlign hostingpakker


icon
icon
icon
icon
Pris
Gratis*
63,-
124,-
249,-
Sikkerhetssertifikat inkludert* (SSL/TLS)
Epostkontoer
5
15
30
50
Lagringsplass*
5 GB
15 GB
30 GB
50 GB
Daglig backup
Antivirus
Spamfiltrering av epost
WWW videresending
DNS styring
Webmail
SSD disker
Cloud Linux
Gratis telefonsupport
FTP kontoer
PHP 5.6
Besøksstatistikk
MySQL databaser
1
3
5
Klar for Wordpress/Joomla/etc..
Fraværsmelding (autoresponder email)
Hjemmesidegenerator
Dedikert IP
Faktureringsperiode
12
12
12
12

Priser oppgitt pr. måned. * Epost5 pakken er inkludert ved registrering av domenenavn, når annen hostingpakke ikke er valgt. Alle domenenavn registrert hos oss får gratis inkludert ett SSL sertifikat pr. domenenavn. Alt som legges på epost/webpakken benytter oppgitt grense for lagringsplass