Domene

fra 9,-/år

Webhotell

fra 1,-/mnd

Officepakken

fra 79,-/mnd

Exchange Epost

fra 34,-/mnd

Domenesøk på 1-2-3!
egen hjemmeside ikon
1 - Søk og finn ledige domenenavn

Bruk søkefeltet over og søk etter det domenenavnet du ønsker å registere. Om navnet du ønsker ikke er ledig er det bare å forsøke et annet navn. Du velger de navnene du vil ha ved å klikke i grønn firkant foran domenenavnet i listen som dukker opp når du søker. Du kan søke så mange ganger du vil.

support symbol ikon
2 - Gå til handlevogn

I handlevognen vil du se en oversikt over de domenenavn du har valgt. Her kan du legge til webpakker til dine domenenavn. Du velger evt. en webpakke pr domene. Om du ikke velger webpakke vil vår gratis inkluderte Epost5 pakke automatisk bli lagt til. Webpakke, web15,30 eller 50 trenger du om du skal sette opp en hjemmeside som feks en wordpress blog el.

ikon for kjøp av domenenavn
3 - Betaling

Her registrer du kontaktinformasjon og velger hvordan du vil betale. Du kan velge mellom Vipps, Visa, Mastercard eller faktura med 14 dagers forfall.
En god ide fortjener et godt domenenavn


Flere søkevarianter

Her kan du søke etter domenenavn så mange ganger du vil. Å søke er selvfølgelig gratis og søk er åpent 24 timer i døgnet hele året. På resultatsiden etter søke, kan du velg blant hundrevis av domenetyper i forskjellige kategorier. Den mest populære typen i Norge er selfølgelig .no og på en klar andreplass er .com. Både firmaer, institusjoner og privatpersoner kan registrere domenenavn.


.no navn for privatpersoner

Vi ser at flere og flere privatpersoner velger å sikre seg sitt eget etternavn, eller en variant av dette som sin domeneidentitet på nett. Flere som har nasjonale bokstaver i sitt firmanavn kjøper gjerne to eller flere domener for å dekke opp varianter med og uten bruk av æøå. Du kan som privatperson registrere inntil fem no domenenavn.


domenesøk