Om oss

Din leverandør av Internett Tjenester

Webhotell servere

Alle våre servere er knyttet opp med 100mbit nettverk mot switchene. Ut ifra datasenteret er det Gigabit forbindelser mot NIX (knutepunktet i Norge) og Gigabit forbindelser mot verden. Hele nettverket går mot MCI/UU-Net som har verdens største ip nettverk. De som forstår seg på disse tallene vil se at dette er noe av det ypperste og absolutt raskeste som er å oppdrive på internet idag.

Vi et selskap som har som mål å gi kunden de beste internett løsningene til en fornuftig pris uten at dette skal gå utover kvaliteten på tjenester levert.

Visjon

Internet løsninger Vi vil skape fornøyde kunder gjennom fremtidsrettede og fornuftige internett løsninger som inkluderer support av høyeste kvalitet. Webrelaterte tjenester Vi leverer tjenester innenfor domeneregistrering, webhotell, epost og løsninger innen design/programmering. Vår målsetting Vårt mål er å skaffe, beholde og videreutvikle samarbeidsrelasjoner med kunder i næringslivet og i privatmarkedet ved hjelp av enestående personlig kundeservice, enkle og funksjonelle brukertjenester, raske domene-registreringsrutiner og konkurransedyktige priser. Når du velger å registrere ditt domene med Domene.no, er du garantert en sikker fremtid på internett.

Vi tilbyr med andre ord god sikkerhet for din webside (webhosting) og dine internetsider) Vi tilbyr selvfølgelig også virusvask og spamsjekk av all epost som betjenes av våre servere.