Domeneregistrar

Domene AS

Domene AS er norsk domeneregistrar og leverandør av domenenavn, webhotell, og epostkontoer. Alle tjenester og produkter leveres gjennom døgnåpen nettbutikk på domene.no.

domeneregistrar kontor

Historikk

Domene AS ble grunnlagt i 1998. Vi leverer tjenester innenfor domeneregistrering, webhotell, epost og løsninger innen søkemotoroptimalisering, design og programmering. De første årene etter oppstart fokuserte Domene AS på spesialiserte internettjenester for et fåtalls kunder primært innen området søkemotoroptimalisering.

Fra 2008 har vi satset på et bredere marked og levert tjenester innen domeneregistrering, epost og hjemmesider til både organisasjoner og privatpersoner. Vi har siden oppstart og frem til i dag levert epost- og hostingtjenester til over 20.000 både person- og firmakunder over hele Norge.

Datasenter beliggenhet

Alle våre servere er driftet i norsk datasenter plassert sentralt i Oslo. Datasenteret har høyt fokus på sikkerhet. Det benyttes blant annet redundant UPS, strøm og dieselaggregat. Det er kameraovervåkning 24 timer i døgnet, og automatiserte brannslukkingssystemer mm.

Vi gir support på norsk eller engelsk, og er tilgjengelige på telefon og epost daglig.

Ordinær åpningstid er hverdager mellom 08.00 og 16:00. Vi tilbyr gratis telefonsupport for våre kunder mellom 09:00 og 15:00

Visjon – Målsetting

Endringene i domenenavn- og hostingbransjen er i kontinuerlig utvikling, og skjer raskere og raskere. Utvikling og forandringer idag krever kontinuerlig søkelys på sikkerhet og forenkling i alle ledd.

Domene AS er et selskap som har som mål å tilby tjenester med høy kvalitet og med fokus på sikkerhet og lett tilgjengelig støttetjenester med enestående personlig kundeservice.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle, forenkle og forbedre alle prosesser knyttet til bruk av våre produkter og tjenester. Vår visjon er å skape fornøyde kunder gjennom fremtidsrettede, enkle og gode løsninger.

 

Opphavsrett og beskyttet varemerke

Opphavsrett/Copyright © 1999–2024 Domene AS. Med enerett. Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Domene AS. «domene.no»-logoen under er vårt registrerte varemerke. Hos patentstyret i Norge kan du lese mer om beskyttet varemerke «domene.no» 
 
varemerke

Media / Presse

Vi tillater bruk av artikler og tekstinnhold fra domene.no samt vår logo og bilder for media, forutsatt at det henvises og linkes til kilde url adresse.

Er du journalist og ønsker ekspertuttalelser om hosting- eller domenerelaterte emner kan du kontakte oss på presse@domene.no

Hva er Domene.no?

Domene.no er en ledende norsk leverandør av domene- og hosting-tjenester til bedrifter og privatpersoner. Her er noen av tjenestene som Domene.no tilbyr:

  • Registrering av domene: Domene.no lar deg enkelt kjøpe og registrere ditt eget domene, og tilbyr et bredt spekter av domenesuffikser. Du kan søke etter tilgjengelige domenenavn på nettsiden deres, og deretter kjøpe og registrere domenet ditt på noen få enkle trinn.
  • Webhotell: Domene.no tilbyr pålitelig og rask hosting på webservere plassert i Norge. Du kan velge mellom flere forskjellige webhotell-pakker avhengig av størrelsen og behovene til nettstedet ditt. Alle webhotell-pakkene inkluderer gratis e-post, og du kan også legge til ekstra e-postkontoer etter behov.
  • Webmail: Domene.no tilbyr en praktisk webmail-tjeneste som lar deg lese og sende e-post fra en nettleser, uten å måtte bruke en egen e-postklient. Webmail-tjenesten har en brukervennlig grensesnitt og er tilgjengelig fra hvor som helst i verden.
  • SSL-sertifikat: Domene.no tilbyr SSL-sertifikater, som krypterer all trafikk mellom nettstedet ditt og brukerne dine. Dette gir en ekstra sikkerhetslag for ditt nettsted og øker tilliten til brukerne.
  • Egen e-postadresse: Med Domene.no kan du få en e-postadresse med ditt eget domene, som gir en profesjonell touch til din online kommunikasjon. Dette viser at du tar virksomheten din seriøst og bryr deg om merkevareidentiteten.
  • Kundesupport: Domene.no tilbyr utmerket kundesupport på norsk. Kundestøtteteamet er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha, og du kan kontakte dem via telefon, e-post eller chat.
  • Enkel å bruke: Alle tjenester fra Domene.no er enkle å bruke, selv for personer med begrenset teknisk erfaring. Domene.no tilbyr også omfattende veiledning og hjelpesider for å hjelpe deg med å komme i gang og få mest mulig ut av tjenestene deres.