Domeneregistrar

Domene AS

Din domenenavnpartner

domeneregistrar kontor

Domene AS norsk domeneregistrar og leverandør av domenenavn, webhotell, og epostkontoer. Domene AS ble grunnlagt i 1998 og har levert web -og domenerelaterte tjenester siden den gang. Vi har alle våre servere i norsk serverhall, vi gir support på norsk og er tilgjengelige på telefon og epost daglig. Vi holder til i en liten kontorvilla ved Teie på Nøtterøy (Færder kommune i Vestfold fylke.) Ordinær åpningstid er hverdager mellom 08.00 og 16:00. Vi tilbyr gratis telefonsupport for våre kunder mellom 09:00 og 15:00

Alle våre servere er knyttet opp med 100mbit nettverk mot switchene. Ut ifra datasenteret i Oslo, der våre servere er plassert, er det gigabit forbindelser mot NIX (knutepunktet i Norge) og Gigabit forbindelser mot verden. Hele nettverket går mot MCI/UU-Net som har verdens største ip nettverk. De som forstår seg på disse tallene vil se at dette er noe av det ypperste og absolutt raskeste som er å oppdrive på internet idag.

Vi et selskap som har som mål å gi kunden de beste internett løsningene til en fornuftig pris uten at dette skal gå utover kvaliteten på tjenester levert.

Visjon - Målsetting

Vår visjon er å skape fornøyde kunder gjennom fremtidsrettede og fornuftige internett løsninger som inkluderer support av høyeste kvalitet. Webrelaterte tjenester Vi leverer tjenester innenfor domeneregistrering, webhotell, epost og løsninger innen design/programmering. Vi søker å skaffe, beholde og videreutvikle samarbeidsrelasjoner med kunder i næringslivet og i privatmarkedet ved hjelp av enestående personlig kundeservice, enkle og funksjonelle brukertjenester, raske domene-registreringsrutiner og konkurransedyktige priser. Når du velger å registrere ditt domenenavn med oss, er du garantert en sikker fremtid på internett.


Vi tilbyr med andre ord god sikkerhet for din nettsatsing. Vi tilbyr selvfølgelig også virusvask og spamsjekk av all epost som betjenes av våre servere. Alle domenenavn registrert av oss inkluderer SSL sertifikat, kontrollpanelstyring, og 5 epostkontoer med 5 gb lagring uten tillegg i pris.