Epost på eget domene

Velg mellom imap/pop epost eller proff Microsoft Exchange epostkonto. Ferdig satt opp!

NO Domene

Gratis e-post inkludert med domene

Webhotell 99% avslag

fra 1kr /mnd

Exchange Epost

fra 34kr /mnd

Officepakken

fra 79kr /mnd

Epostadresse på ditt eget domenenavn

- en epostadresse på eget domene forsterker din nettidentitet

Å få epostadresser på eget domenenavn er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt domenenavn for deretter og opprette de adressene du ønsker. Registrerer du for eksempel startsted.no vil du kunne opprette epostadresser med ditt fornavn som for eksempel vil se slik ut slik; ola@startsted.no. Eller om du vil ha med både for og etternavn; ola.normann@startsted.no

Med e-postadresser på ditt eget domenenavn kan du forsterke din nettidentitet og gi inntrykk av en mer profesjonell og troverdig virksomhet. Det er en enkel og kostnadseffektiv måte å markedsføre ditt merke og skape en enhetlig tilstedeværelse på nettet. Hos Domene.no kan vi hjelpe deg med å sette opp og administrere e-postkontoer på ditt eget domene, slik at du kan kommunisere med kundene dine med en e-postadresse som reflekterer ditt merke og gir inntrykk av seriøsitet og profesjonalitet.


Mange fordeler

Epost på eget domene gir deg mange fordeler.  Vi inkluderer mailadresser med alle domenenavn vi selger. Alle våre mailkontoer er beskyttet mot spam, virus og skadevare. Våre sikkerhetssystemer skanner innhold fortløpende for å finne å luke ut skadelig kode.

Din epostadresse for resten av livet

Med epost på eget domene kan du ha samme epostadresse livet ut. Flere og flere privatpersoner skaffer seg sitt eget domenenavn nettopp for å kunne ha en permanent epostadresse. Du eier din egen identitet og adresse, og har full kontroll.

Opp til 50 e-postadresser på ditt domenenavn

Du kan øke fra 10 inkluderte e-postadresser til opptil 50. Du kan for bare 1 krone per måned det første året få tilgang til opptil 50 e-postadresser(*). Du kan for eksempel dele dem ut til familiemedlemmer eller ansatte. Et felles domenenavn brukt til faste e-postadresser skiller seg ut. Og det ser mye bedre ut enn vanlige gratisadresser. Dette gjelder både for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.

Microsoft Exchange epost på eget domenenavn

Velg mellom profesjonell Exchange epostløsning eller standard imap/pop epost. En Exchange konto gir deg i tillegg til ordinær epostfunksjoner, møtebooking og kalenderfunksjonalitet blant annet påminnelser og alarmfunksjoner. Med Exchange konto kan du også velge om du vil lese epost med en nettleser med outlook.com’s prisvinnende webmail løsning, eller om du vil installere Outlook på din enhet å lese epost gjennom den.

OBS Exchange krever lisens per epost konto

Tilgang til mail overalt med webmail

Har du ikke tilgang til egen pc, smarttelefon, men skulle gjerne sjekket eller sendt en viktig epost? Med webmail kan du lese din epost hvor som helst og fra hvilken enhet du ønsker. Logg inn med ditt brukernavn og passord og sjekk din epost online. Det eneste du trenger for å lese epost på hvilken som helst enhet er din epostadresse og passordet som hører til adressen. Flere å flere velger å ikke dedikerte mailprogrammer. De velger heller kun å bruke webmail.

Webmail-tjenester hos Domene

Vi inkluderer 10 e-postadresser når du registrerer ditt domene. Ønsker du et større antall e-postadresser til ditt domenenavn, kan du få opptil 50 e-postadresser fra 1 krone per måned det første året(*).

Med våre webmail-tjenester hos Domene.no kan du enkelt administrere dine e-postkontoer og tilpasse innstillingene etter dine behov.

Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha angående e-post eller andre tjenester.

Virusvask inkludert

Virus via epost har kommet for å bli - vi reduserer risikoen for at du blir smittet. Det er lite hyggelig å sende eller motta e-post-virus til kunder eller samarbeidspartnere.

Stadig nye generasjoner av datavirus som spres via epost skaper økte kostnader for bedrifter som blir rammet. Virus som spres via epost kan spre seg over hele verden i løpet av svært kort tid. Derfor kan ingen garantere et 100% virusfritt miljø. Virusvasken fra Domene.no oppdateres daglig med nye definisjoner fra en av verdens aller største leverandører av antivirus-programvare. 

Spamfilter

Med i alle imap/pop epostkontoer som vi leverer får du eget spamfilter uten tillegg i pris.

Med spamfilteret "mailscanner" kan du selv bestemme hva som skal slippes gjennom til din innbox, og hva som skal blokkeres. I tillegg til å kunne detaljstyre ditt eget sikkerhetsnivå har programmet en enkel instilling der definerer med en skala fra 1 til 10 hvor strengt du ønsker ditt spamfilter.
Du velger selv hva du vil gjøre med epost som blir definert som spam. Spamfilteret gir deg som bruker oversikt over hvilke epost som stoppes og av hvilke grunn. Du kan da evt. overstyre filteret og velge å få stoppet epost levert.

(*) 1 krone per måned gjelder kun nyregistrering, ikke fornyelse eller oppgradering av eksisterende konto.
Epost på eget domene

Alle registreringer inkluderer minimum 10 epostkontoer

Ved registrering av ditt domenenavn hos oss inkluderes 10 e-postadresser for hvert domenenavn du registrerer. Dette kan økes til opptil 50 e-postadresser ved kjøp av våre populære webhotellspakker fra bare 1 krone per måned det første året(*).


Informasjon om bruk og oppsett av epostkontoen din.

Hos Domene.no er følgende inkludert i alle domenebestillinger: Administrasjonspanel for epostkontoer via eget kontrollpanel, 5GB kvote for lagring av epost, Webmail for alle epostkontoer, POP3/IMAP-støtte , Spamfilter med ulike spamnivåer som du selv kan bestemme hvordan du vil filtrere. virusfilter ,blacklist og whitelist for epost

Trenger du hjelp til å sette opp epostkontoene?

Her er noen nyttige linker til support guider som hjelper deg videre.

Domene.no tilbyr pålitelige og kostnadseffektive e-posttjenester til bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å forbedre sin nettidentitet og profesjonalitet. Med ubegrenset antall e-postadresser og en omfattende liste med avanserte funksjoner som webmail, POP3 og IMAP-tilgang, og antivirus- og antispamfilter, kan du være trygg på at din e-postkommunikasjon er sikker og beskyttet.

Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha angående e-posttjenestene våre. Vi streber etter å gi våre kunder den beste opplevelsen og sørge for at de får mest mulig ut av tjenestene våre.

Så hvis du er på utkikk etter en pålitelig og kostnadseffektiv e-postløsning, kan du stole på Domene.no for å levere. Kontakt oss i dag for å komme i gang med å dra nytte av våre omfattende e-posttjenester.

(*) 1 krone per måned gjelder kun nyregistrering, ikke fornyelse eller oppgradering av eksisterende konto.