Flytte domenenavn

Flytt ditt domenenavn til oss

Det er enkelt å hurtig å skifte domeneregistrar og flytte domenenavn til oss. En av forutsetningene for at vi kan flytte ditt navn til oss er at du selvfølgelig må eie navnet. Dette sjekker vi når du sender forespørsel om flytting. Du får gratis årsavgift ut din nåværende avtaleperiode. Domenenavn betales i 12 måneders perioder. Det vil si har du nettopp betalt avgift for ett år der du er nå, slipper du såklart å betale den hos oss. Her er en artikkel som forklarer hvordan du flytter ditt domenenavn.

flytte domenenavn

Slik flytter du

Før du starter flytteprosessen trenger du å innhente autorisasjonskoden (auth/epp kode) populært kallt flyttekoden for ditt domenenavn. Denne koden bekrefter for oss at du har råderett over navnet du skal flytte.

  1. 1. Gå til siden for flytteskjema
  2. 2. Skriv inn navnet du ønsker å flytte og klikk knappen "Legg domene i handlevogn"
  3. 3. Skriv inn "flyttekoden" og klikk "Fortsett"
  4. 4. Klikk gå til betaling ( kr 0,-)
  5. 5. Fyll ut din informasjon som enten privatperson/firma eller logg inn om du er kunde fra før. Deretter er det bare å klikke "Fullfør bestillingen"

Hvor lang tid tar det?

Et .no navn tar bare noen timer å få ferdig flytting på. Internasjonale navn som feks .com og info, kan ta inntil 5 dager. For internasjonale navn får du som en ekstra sikkerhet tilsendt en epost til eieradressen der du må bekrefte at du ønsker å flytte. Oftes kun ved å klikke på en lenke i bekreftelseseposten du får tilsendt.

Flyttingen gjennomført

Etter at flyttingen er gjennomført får du tilsendt påloggingsinformasjon slik at du kan gå inn å sette opp epostkontoer og kontrollere dit domenenavn.

Hvorfor flytte til domene.no?

Ikke helt fornøyd med eposttjenesten der du er i dag? Kanskje din nåværende epostleverandør ikke gir adekvat og god support på norsk? Eller kanskje din postboks fylles av unødvendig spam. Flytter du ditt domenenavn til oss lover vi å gjøre deg fornøyd. Som takk for at du velger å flytte til oss gir deg ett år med gratis hosting.

Gratis webhotell første år

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme hos oss og oppleve de gode og stabile tjenestene vi leverer. Derfor gir vi deg 12 mnd gratis prøve på valgfritt webhotell når du flytter ditt domenenavn til oss.

Det koster ingenting å flytte ditt domenenavn

Domene AS praktiserer gratis innflytting. Det vil si at du ikke skal betale en avgift for å flytte ditt domenenavn til oss. Har du allerede betalt for navnet ditt der du er behøver du ikke betale ny årsavgift til oss.