Flytt ditt domenenavn til oss

Det er enkelt å hurtig å skifte domeneregistrar og flytte domenenavn til oss. En av forutsetningene for at vi kan flytte ditt navn til oss er at du selvfølgelig må eie navnet. Dette sjekker vi når du sender forespørsel om flytting.

Du får gratis årsavgift ut din nåværende avtaleperiode. Domenenavn betales i 12 måneders perioder. Det vil si har du nettopp betalt avgift for ett år der du er nå, slipper du såklart å betale den hos oss.

NO Domene

Gratis e-post inkludert med domene

Webhotell 99% avslag

fra 1kr /mnd

Exchange Epost

fra 34kr /mnd

Officepakken

fra 79kr /mnd

Dette vil gjøre at epost og webtrafikk går via Domene AS sine servere etter flytting. Du har da full kontroll på trafikken din gjennom kundewebben din hos oss. Har du DNS poster du vil ta vare på fra der domenet ligger nå må det hentes ut og sendes til kundeservice@domene.no. De kommer ikke automatisk med flyttingen.


Hvorfor du bør flytte ditt domene til Domene.no

Det er flere grunner til hvorfor du bør flytte ditt domene til Domene.no:

  • Enkel overføring: Overføring av et domene kan være en stressende oppgave, men hos Domene.no er det en enkel og smidig prosess. Vi tar oss av alt det tekniske, slik at du kan fokusere på din virksomhet.
  • Rimelige priser: Hos Domene.no har vi konkurransedyktige priser på alle våre domenetjenester. Vi tilbyr også rabatter og kampanjer for våre kunder.
  • Gratis e-post: Når du flytter ditt domene til Domene.no, inkluderer vi 5 e-postkontoer med 5GB lagring helt gratis. Dette er en kostnadsbesparende måte å ha e-postkommunikasjon med dine kunder på.
  • Sikkerhet: Vi tilbyr SSL-sertifikater som krypterer all trafikk mellom din nettside og kunden din. Dette gir deg og kundene dine trygg og sikker plattform for å drive din virksomhet.
  • Enkel administrasjon: Hos Domene.no har vi en brukervennlig administrasjonsportal som gjør det enkelt å administrere ditt domene, e-postkontoer, og andre tjenester som webhotell og SSL-sertifikater.
  • Kundeservice: Vårt kundeserviceteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og bekymringer. Vi har også en omfattende kunnskapsbase som gir svar på mange vanlige spørsmål.

Flytt ditt domene til Domene.no i dag og opplev fordelene av å ha en pålitelig og erfaren partner for din nettside og e-postkommunikasjon!


flytte domenenavn

Slik flytter du

Før du starter flytteprosessen trenger du å innhente autorisasjonskoden (auth/epp kode) populært kallt flyttekoden for ditt domenenavn. Denne koden bekrefter for oss at du har råderett over navnet du skal flytte.

  1. Skriv inn ett eller flere domenenavn og tilhørende auth/epp kode for hvert navn du vil flytte
  2. Fullfør bestillingen som ny kunde eller logg inn og fullfør om du er eksisterende kunde

Hvor lang tid tar det?

Et .no navn tar bare noen timer å få ferdig flytting på. Internasjonale navn som feks .com og info, kan ta inntil 5 dager. For internasjonale navn får du som en ekstra sikkerhet tilsendt en epost til eieradressen der du må bekrefte at du ønsker å flytte. Oftes kun ved å klikke på en lenke i bekreftelseseposten du får tilsendt.

Flyttingen gjennomført

Etter at flyttingen er gjennomført får du tilsendt påloggingsinformasjon slik at du kan gå inn å sette opp epostkontoer og kontrollere dit domenenavn.

Hvorfor flytte til domene.no?

Lyst på gratis hosting? Ikke helt fornøyd med eposttjenesten der du er i dag? Kanskje din nåværende epostleverandør ikke gir adekvat og god support på norsk? Eller kanskje din postboks fylles av unødvendig spam. Flytter du dine domenenavn til oss lover vi å gjøre deg fornøyd. Som takk for at du velger å flytte til oss gir deg inntil 24 måneder gratis hjemmesidepakke.

Gratis webhotell inntil 24 mnd

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme hos oss og oppleve de gode og stabile tjenestene vi leverer. Derfor gir vi deg inntil minimum 12 og max 24 mnd gratis prøve på valgfritt webhotell når du flytter dine domenenavn til oss.

Gratis webhotell vil følge dato for fornyelse for domenenavn og starter en 12 mnd periode ved fornyelse hos oss. Dvs at har du nettopp fornyet hos annen registrar, flytter til oss, så vil du få inntil 24 mnd med gratis hosting for dine domenenavn.

Ingen flytteavgift for .NO

Det koster ingenting å flytte ditt domenenavn. Domene AS praktiserer gratis innflytting. Det vil si at du ikke skal betale en avgift for å flytte ditt domenenavn til oss. Har du allerede betalt for navnet ditt der du er behøver du ikke betale ny årsavgift til oss.

Alle domenenavn er merket med registreringsdato og således når de må fornyes. (hvis en skal beholde domenet). Etter flytting til oss vil du ikke betale noe før domenet må fornyes igjen. Er domenet løpt ut men likevel ønskes flyttet til Domene AS påløper vanlig avgift på fornyelse. Domener som fornyes et år ved flytting hos registry belastes med avgift for fornyelse.