Jeg har glemt passordet til epostadressen min

Passordet til epostadressen din lagde du selv når du opprettet epostkontoen på ditt domenenavn.  Passordet du har valgt for dine epostkontoer er personlig. Vi ser ikke hvilket passord har valgt for dine epostadresser. Vi kan derfor heller ikke sende deg passord for dine epostkontoer om du skulle glemme disse. Glemmer du passord til din epostadresse, må du sette nytt passord via innlogging i kundewebben.

Slik gjør du for å bytte passord på en epstadresse

Steg 1:

Først må du logge inn i kundewebben.

Steg 2:
Trykk på "Mine produkter" eller "Domenenavn" i hovedmenyen.

bytte passord epost produkter

Steg 3:
Trykk på "Administrere" i listen for det aktuelle domenenavnet.

admin knapp bytte epostpassord

Steg 4:
Klikk på "Epostkontoer" i listen over valg for produktene dine.

button epostkonto change passord

Steg 5:
Her ser du epostadressene dine.  Klikk på hengelås ikonet vedsiden av adressen du vil bytte passord til.

pil endre passord

Steg 6:
Skriv inn det nye passordet du ønsker i "Nytt passord" feltet.  Det må ha en viss styrke som indikeres av fargen på linjen rett under.  Linjen må vise grønt.  Trykk på "Generer" for ett forslag til ett godt passord.  Avslutt med "Lagre" knappen.

Bytte passord detaljer

NB: Merk at du nå må bytte passordet på alle enheter som sjekker den aktuelle epostkontoen.  Husk å bytte for både inn og utgående tjenere på f.eks telefoner eller PC'er.