Jeg har glemt brukernavnet til kundeweb eller kontrollpanelet

Brukernavnet til kundewebben din er epostadressen du oppgav ved bestilling av domenet ditt.  Det er ikke nødvendigvis en epost knyttet direkte til domenet, men en epost du hadde tilgang på ved bestillingstidspunktet.

Hvis du har glemt brukernavnet til kundeweb kan du få opplyst det på epost automatisk.

Brukernavnet til kontrollpanelet trengs ikke lengre da tilgang til kundewebben gir deg en oversikt og tilgang til alle dine domenenavn og tjenester.

Steg 1:

Trykk på "Logg Inn" og "Kundeweb" øverst til høyre på www.domene.no

glemt kundeweb logg inn knapp

Steg 2:
Trykk på "Glemt Brukernavn?"

Glemt brukernavn

Steg 3:
Her fyller du inn følgende:

1 - Epostadressen du vil ha brukernavnet sendt til

2 - Domenenavnet hvis kontrollpanel du har glemt brukernavnet til

3 - Fyll ut CAPCHA boksen med koden du ser ved siden av utfyllingsfeltet

4 - Trykk "Send"

Hent brukernavn

Steg 4:

Du mottar da en epost på adressen du oppgav i steg 3 med en anonymisert versjon av brukernavnet som lar deg gjenkjenne hvilken epost det var du benyttet som brukernavn når du bestilte domenet.

Skulle skjemaet si at domenenavnet ikke er registrert hos oss, dobbelsjekk stavemåten og at det faktisk er Domene AS og ikke en annen leverandør du har registrert domenet ditt hos.