Hvordan endre passord på Exchange Online

Alle eposter levert av Exchange Online får sine passord endret på outlook.com

Steg 1:

Gå til https://outlook.com og trykk på "Sign in" eller "Logg på" øverst til høyre.

Exchange logon

Steg 2:

Skriv inn din Exchange Online epostadresse og trykk "Next" eller "Neste".

Exchange epost

Steg 3:

Trykk på "Forgot my password" eller "Glemt passord" hvis du vil nullstille passordet ditt.

Exchange reset

Steg 4:

Du kan bli bedt om å verifisere at du ikke er en robot.  Skrive in tegnene og gå videre.

Exchange robot

Steg 5:

Her vil du få noen muligheter til å få en kode som lar deg nullstille passordet ditt.

Hvis vi har fått mobilnummeret ditt sammen med bestillingen anbefaler vi at du velger "Text my mobile phone".

Du må skrive inn mobilnummeret som stemmer overens med hintet på skjermen og du får en kode som lar deg sette passordet på nytt.

Hvis det ikke er ditt mobilnummer som dukker opp som hint, må du ta kontakt med din bedrifts administrator av epost.

Exchange pwd reset

Stikkord:  Exchange Online passord reset nullstille epost