Slik bestiller du ett nytt Office eller Exchange produkt

Hvis du trenger flere lisenser til ett Office/Exchange produkt du allerede har, f.eks hvis du har 2 Exchange epost og trenger en tredje, følg denne guiden istedenfor: Bestille Office lisenser

Hvis du trenger ett nytt produkt, f.eks hvis du har en Exchange epost og trenger en full Office pakke følger du denne guiden.

Steg 1:
Først må du logge inn i kundewebben.

Steg 2:

Trykk på "Flere Microsoft365 produkter?"

Flere Microsoft365 produkter

Steg 3:

Her finner du en oversikt over alle Microsoft 365 produktene våre som Office og Exchange og detaljene rundt produktet.

Trykk på "Bestill" under produktet du ønsker.

Bestill selve produktet

Steg 4:

Så kan du velge hvor mange lisenser du trenger og hvor ofte du vil ha faktura.

Du vil trenge en lisens per bruker/epostadresse du ønsker deg.

Velger du årlig fakturering får du 10% avslag på totalprisen.

Velg "Fortsett" for å gå til betaling og fullfør bestillingen som normalt.

Velge antall lisenser