SitePad Dokumentasjon

SitePad utvikles av en tredjepart som har en full katalog med guider på hvordan benytte løsningen sin.

Du finner den fulle supportkatalogen her: SitePad Full Dokumentasjon

Det er under kategorien "Enduser" du vil finne de fleste relevante artiklene.

Vi har samlet de med populære artiklene her.

1. Lage nytt nettsted
  2. Resette nettsted (starte på nytt)
  3. Lage ny side
  4. Redigere side
  5. Ny blogg post
  6. Tilgjengelige Widgets (tilleggs funksjoner)

Da skal det være mulig å komme igang.

Hvis SitePad har for mange begrensninger kan det hende at Wordpress er det du trenger istedenfor.  Det kan du installere på webhotellet ditt slik.