Webhotell 99% avslag

Akkurat nå får du

99% rabatt på alle våre webhotellpakker!

NO Domene

Gratis e-post inkludert med domene

Webhotell 99% avslag

fra 1kr /mnd

Exchange Epost

fra 34kr /mnd

Officepakken

fra 79kr /mnd


Hjemmeside med nettsidebygger inkludert!


Tilbudet gjelder ikke for fornyelser eller oppgraderinger. Etter 12 måneder går kampanjeprisen tilbake til ordinær pris


webpakke 5 domene logo

Små- og mellomstore bedrifter, og privatpersoner

Vår mest populære webpakke, passer for både privatpersoner og for små og mellomstore firmaer, lag og foreninger.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 5 gb
Epostkontoer 10
MySql database 1
Daglig backup
webpakke 15 domene logo

Små- og mellomstore bedrifter, og privatpersoner

Vår mest populære webpakke, passer for både privatpersoner og for små og mellomstore firmaer, lag og foreninger.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 15 gb
Epostkontoer 15
MySql database 1
Daglig backup
webhotell av typen webside 30

Mellomstore bedrifter

Webpakke spesialtipasset for mellomstore firmaer, lag og foreninger. Gratis .no navn registrering inkludert i prisen.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 30 gb
Epostkontoer 30
MySql database 3
Daglig backup
Utvidedet webpakke for registrering av domenenavn

Bedriftspakken! - denne har "alt!"

Webpakke tilpasset for større firmaer med behov for mye lagring og mange epostadresser. dedikert ip adresse

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
Ubegrenset
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 50 gb
Epostkontoer 50
MySql database 5
Dedikert IP
Daglig backup

Våre hjemmesidepakker har selvfølgelig også gratisprogrammet Wordpress med enkel oneclick installasjon!


Alt du trenger for å lage egen webside

- for å kunne lage din egen hjemmeside trenger du en webpakke

En webpakke er en plassering for din hjemmeside på en server tilknyttet internet. Det er her du legger ut innholdet du vil ha på din hjemmeside. Det finnes mange måter å lage sin egen hjemmeside. En av de mest populære gratisprogrammene for å lage webside er wordpress.

Alle våre webpakker inneholder "oneclick" installer for wordpress og de mest populære webdesign pakkene. Vi bistår allikevell gjerne med å installere og gjøre wordpress eller andre pakker klare til bruk om du skulle ønske deg. Eventuellt er det bare å ringe oss i åpningstiden, eller å sende oss en epost til kundeservice@domene.no så fikser vi det for deg.

Med en webpakke fra oss på domene.no kan du enkelt lage din egen hjemmeside og ha full kontroll over innholdet og utseendet på siden. Vi tilbyr forskjellige webpakker som inkluderer både domene og webhotell, slik at du har alt du trenger på ett sted. Våre webpakker har også en "one-click" installer for wordpress og andre populære webdesignpakkene, slik at du kan komme i gang med å lage din hjemmeside med en gang.

Våre eksperter innen webdesign og utvikling kan også bistå med å installere og gjøre wordpress eller andre webdesignpakkene klare til bruk, slik at du kan fokusere på å lage innholdet til din hjemmeside. Du kan alltid kontakte vår kundeservice på e-post eller telefon i åpningstiden, så hjelper vi deg med alt du trenger for å komme i gang med å lage din egen hjemmeside på domene.no.Gratis nettsidebygger 600 designmaler

Sitebuilder

Alle webpakker har gratis nettsidebygger

Uansett om du velger vår rimeligste eller største webpakke gir vi deg gratis nettsidebygger inkludert. Velg blant en av våre 3 størrelser for webpakker. Om du har behov som avviker fra våre standardpakker er det bare å ta kontakt. Vi skreddersyr en løsning for deg.

Vårt mål er å gjøre det enkelt og rimelig for alle å komme i gang med å lage sin egen hjemmeside på domene.no. Vi tilbyr også en rekke andre tjenester som kan hjelpe deg med å forbedre din digitale tilstedeværelse, inkludert e-post hosting, webhotell og SSL-sertifikater.

Vi har også en enkel og oversiktlig kundeserviceportal der du kan finne svar på de vanligste spørsmålene, eller kontakte vår kundeservice på e-post eller telefon. Med vår ekspertise innen domeneregistrering og webdesign kan du være trygg på at du får den beste hjelpen og veiledningen til å lage din egen hjemmeside på domene.no.

Din egen blogg

Grunnet lav pris på både hjemmeside og domenenavn velger flere og flere å blogge med eget domenenavn. Det er ikke lenger noen hensikt å legge seg under gratis bloggeparaplyer for å kunne komme i gang med egen blog. Les mer om blogg på eget nettsted. Vi har valgt å kjøre vår shared hosting på cpanel. Cpanel er et av verdens mest populære plattformer for webhosting. Mange vil si at den har revolusjonert lav kostnad webhosting og gjort eget nettsted mulig for alle. Fordelene med å ha blog på eget domene er mange:

Slik bestiller du

Først søker du, og finner det domenenavnet du ønsker for din hjemmeside. Søk og bestill flere domenenavn i samme ordre ved å gjenta søkeprosessen. Legg navnene i handlekurven og velg webpakke. Avslutt med å gå til betaling og legg inn din kontaktinformasjon og ønsket betalingsmåte. Du kan bestille mange domenenavn og webpakker i en og samme ordre. Trenger du hjelp med din bestilling? Ta kontakt og vi hjelper deg!

Fordeler

  • Du slipper tvungen reklame på din blog
  • Du bygger nettidentiteten din og styrker ditt domenenavn

  • Bedre søkemotoroptimalisering

Storkunde - flere enn 20 domenenavn

Er du feks. webdesigner og håndterer mange domenenavn på vegne av dine kunder? Eller har du bare mange domenenavn, ta kontakt for spesialtilpasset webpakke/pris.

Hvorfor Domene.no er perfekt for din e-butikk

Hvis du planlegger å starte en e-butikk, er Domene.no den perfekte løsningen for deg. Med Domene.no kan du enkelt kjøpe og registrere ditt eget domene, som vil gi deg en profesjonell og pålitelig online tilstedeværelse. Vi tilbyr også en rekke tjenester som er avgjørende for å drive en vellykket e-butikk. Vår webmail-tjeneste lar deg opprette tilpassede e-postadresser som er knyttet til ditt domene, noe som gir din virksomhet et mer profesjonelt bilde. Vi tilbyr også SSL-sertifikater, som gir en ekstra sikkerhetslag for dine kunders sensitive opplysninger, som kredittkortinformasjon. Dette er avgjørende for å bygge tillit med kundene dine og sikre at deres personlige informasjon alltid er beskyttet. Vårt webhotell gir en pålitelig og sikker plattform for å være vert for din e-butikk, med 24/7 teknisk støtte for å sikre at nettstedet ditt alltid fungerer problemfritt.

Spesialtilpasset webpakke

Om du ikke finner en webpakkeløsning som passer til deres behov kan vi spesialtilpasse en løsning for din bedrift, forening eller lag.

Er du kanskje webdesigner og kontrollerer flere domenenavn og websider på vegne av dine kunder..

Ta kontakt for spesialtilpasset webpakke/pris.