Kampanje og tilbud

Tilbud og kampanjer: Her vil du finne informasjon om aktive kampanjer som kjøres på våre websider. Det være seg kampanje og tilbud på domenenavn, epostpakker eller hjemmesidepakker med våre webhotell. Her kan du lese mer om alternative webpakker.

Tilbud og kampanjer på domenenavn

NO navn med epost og SSL sertifikat

Kampanje! nå kun 13,- pr mnd

Med 5 epost, SSL, backup, antivirus og antispam mm. inkludert!

.no navn- Kampanjeperiode fra 30. oktober til 1. desember 2019

Tidsbegrenset kampanje på .no - Kun 13,- mnd for første år. (eksl. mva). Epost, dns, backup, SSL, antivirus og antispam inkludert. Ordinær pris fra år to er 25,-/mnd (eksl. mva)

NO navn gratis ved kjøp av webpakke

Kjøper du webpakke til ditt .no navn vi prisen for .no navnet bli kr 0,- første år. Vi gir med andre ord gratis .no navn første år til alle som velger en av våre webpakker. Rabatten vises automatisk i handlevognen når du legger til webpakke.

.eu og .info - For kun 9,-/mnd første år kan du bli eier av eget domenenavn

Fast kampanje på .info og .eu domenenavn til kun kroner 9,- /mnd for første år. (eksl. mva). Vi har i mange år hatt fast lavpris på disse domenenavnene de første 12 månedene. Dette har gitt mange kunder muligheten til å finne ut hvordan det er å bruke sitt eget domenenavn med epostkontoer. Fordelen med å for eksempel ha full kontroll over egne epostkontoer er mange.

Epostkontoer er inkludert

Inkludert i våre kampanjetilbud for domenenavn er vår populære epost 5 pakke. Dette er en pakke som vi setter opp for alle som registrerer sitt domenenavn hos oss. Pakken inneholder 5 epostkontoer med hele 5 gb lagring for din mail. Les mer om vår inkluderte epostpakke.