Hvordan sette opp epost i Gmail sin app på telefon

Slik setter du eposten din til å vises i Gmail sin epost app hvis du foretrekker den.

1. Åpne «Gmail» appen din.
    Gmail app
  2. Trykk på de 3 linjene øverst til venstre.

gmail innstillinger

3. Velg «Legg til e-postkonto» eller "Add another account"

Gmail kontotype

4. Velg «Annen» eller "Other" nederst.

Gmail IMAP konto

5. Skriv in eposten du skal sette opp.

6. Innkommende innstillinger

HUSK Å BENYTTE DIN EGEN ADRESSE OG DETALJER

1 - Din egen epostadresse
    2 -Passordet du selv lagde til epostadressen.  Dette passord har ikke vi og må endres i kundewebben hvis du ikke husker det.
    3 - mail.<ditt domenenavn> f.eks mail.hjemmeside.com eller mail.minhobbyblogg.com
    4 - Port 993 (med IMAP og SSL valgt)
    5 - SSL/TLS

Gmail IMAP innkommende

7. Utgående innstillinger

HUSK Å BENYTTE DIN EGEN ADRESSE OG DETALJER

1 - Din egen epostadresse
    2 -Passordet du selv lagde til epostadressen.  Dette passord har ikke vi og må endres i kundewebben hvis du ikke husker det.
    3 - mail.<ditt domenenavn> f.eks mail.hjemmeside.com eller mail.minhobbyblogg.com
    4 - Port 465 (med IMAP og SSL valgt)
    5 - SSL/TLS

Gmail SMTP

8. Skriv inn navnet du vil skal vises når du sender epost.

9. Da er eposten ferdig satt opp i Gmail sin App og du kan benytte den til å sende og motta din epost fra Domene AS

Hvis du skulle få en feil om sikkerhetssertifikat er det godt mulig at du har ett helt nytt domene og SSL ikke er på plass enda.  På nyregistrerte domenenavn tar det opp til ett døgn før SSL er på plass.