Flytte domene til oss

Flytting fra annen leverandør til Domene AS gjøres via www.domene.no og er 100% gratis.

Alle som flytter sitt domenenavn til oss får en gratis Web 15 pakke i ett år.  Da kan du prøve ut en nettside med Wordpress for eksempel helt uten kostnad.  Alle våre domenet inkluderer også gratis SSL sertifikat for å holde sikkerheten på topp.

Selve flyttingen til oss er også gratis.  Har du betalt årsavgift for domenenavnet ditt ett annet sted skal du selvsagt ikke måtte betale dobbelt bare for å flytte til oss.  Vi vil fakturere fornyelsen av domenet når den tiden kommer, ikke før.

Alt du trenger for å flytte ditt domene til oss er autorisasjonskoden (AUTH eller EPP kode).  AUTH koden får du av nåværende registrar og er ett bevis på at du er juridisk eier av domenenavnet.

Hvordan kan jeg flytte

Skriv inn domenet du vil flytte og gå til neste skritt.  Her oppgir du AUTH koden og så er det bare å registrere seg som kunde som normalt eller logge inn i eksisterende kundeweb.

Du vil automatisk får en Web 15 pakke.  Ønsker du ikke å fortsette med pakken er det bare å nedgradere til Epost 5 en gang i løpet av gratisperioden din.

Da er ditt domene trygt hos Domene AS, med webpakke og med gratis SSL sertifikat.