Hjelp - domenesupport

- linker til oppsettguider for epost og webrelaterte tjenester


hjelp faq

FAQ er en ofte brukt engelsk forkortelse for frequent asked questions
(Oversatt til norsk blir det: Ofte spurte spørsmål)

Søk i supportdatabasen


Bruk søkefeltet over for å søke i supportartiklene våre. Du vil du finne svar på de aller fleste spørsmål om våre tjenester. Hvordan sette opp epost, hvordan laste opp dine nettsider til webhotellet ditt og mye annet. Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema om du ikke finner svar på ditt spørsmål. Her er en komplett kategorioversikt over alle artikler i vår supportdatabase.

Ofte spurte spørsmål

- situasjonsbeskrivelser og linker til løsninger

Her er en oversikt over de mest aktuelle spørsmålene som oppstår i fobindelse med domenenavn, epost, webhotell og produksjon av egen hjemmeside. Dette er kun en hurtigoversikt med linker til de mest spurte spørsmål vi får.

support icon

Lage epostadresse

Du har registrert domene. Når du ser parkeringssiden på ditt domenenavn er navnet klart til bruk og du kan lage epostkontoer.

support icon

Ta i bruk epost med et mailprogram

Legg inn epostadressen i mailprogram på en pc, mobil, mac, nettbrett etc. Outlook er et typisk mailprogram. Det finnes mange andre. 

support icon

Bruke epost med webmail

Med webmail leser du eposten direkte i din nettleser. 


support icon

Logge inn i kundeweb

Problemer med å huske passord og logge deg inn. Her følger løsningen på det du lurer på rundt innlogging.I kundewebben får du tilgang til alt som omhandler ditt kundeforhold, samt styring av tjenester og produkter du abbonnerer på.

support icon

Får ikke logget på min epost!

Du får plutselig ikke logget på din epostkonto. Du er sikker på at du har riktig passord. Hva skjer?

support icon

Hjemmeside

Du har kjøpt domenenavn og ønsker nå å kunne lage din egen hjemmeside. Du lurer på hva du trenger for å komme i gang og hva alternativene er.

Hvor mye koster det å ha hjemmeside?

En hjemmeside hos oss koster fra 864kr pr år eks mva
support icon

Linker til gamle supportside kategorier

Linkene under er til gamle supportsider. Vi har valgt å beholde gamle supportsider struktur på oppfordring fra våre kunder. Våre nye supportsider finner du ved å velge support -> spørsmål og svar i hovedmenyen på toppen av siden, eller ved å søke i supportsøkefeltet over. Skulle det være noe du ikke finner svar på er det bare å sende oss en melding via vårt kontaktskjema Innenfor åpningstiden gir vi vanligvis svar innen 30 minutter.

Søk og finn ditt domenenavn