Administrere epostkontoene

Hos Domene AS administrerer du selv epostkontoene tilknyttet ditt domene. Via ett enkelt grensesnitt i kontrollpanelet til domenet i kundewebben din kan du i ro og mak sette opp nye eller slette epostkontoer tilknyttet ditt domenenavn. Du velger selv passord, og kan endre dette når som helst på samme sted.  Via kontrollpanelet kan du også sette opp videresending av epost hvis det ønskes.  På våre supportsider kan du lese mer om hvordan administrere epostkontoene.

Hva koster epostkontoene

Alle domenenavn registrert hos Domene AS får 5 epostkonter gratis sammen med registreringen med vår Epost 5 pakke.  Epostkontoene vil ha domenenavnet ditt etter @ og det du selv vil ha foran.  Eier du f.eks hjemmeside.com kan du lage post@hjemmeside.com.

Hvor mye lagring har epostkontoene

Ett domene med en gratis Epost 5 pakke får tilsammen 5 GB, dvs 5000 MB, lagring.  Du administrerer selv hvordan du vil fordele dette mellom kontoene dine.  Vil du ha en stor konto til hovedadressen din og ett par ekstra små kontoer kan du det.  Hvis du vil fordele plassen tilgjengelig likt mellom alle kontoene dine kan du det.  Du står helt fritt til å bestemme her som du vil.

Hva med spam og antivirus

Du vil også finne instillingene for hvor strengt både spam og antivirus filteret ditt skal være og hvordan de skal håndtere meldinger flagget som spam eller med virus i kontrollpanelet.  Les mer om detaljer rundt antispam og antivirus filteret vårt her.