Glemt passord til epostkontoen

Hvis du har glemt ett av dine passord kan du ser her hvordan du kan få byttet eller hentet det frem igjen.

Kundeweb

Her er brukernavnet epostadressen du registrerte med oss når du først opprettet domenet.  Passordet lagde du selv.  Har du glemt det benytter du "Glemt Passord" knappen på https://www.domene.no/login/ Domene AS ser ikke passordet ditt så vi kan kun hjelpe deg sette det på nytt, ikke gi deg det eksisterende.

Kontrollpanel (cpanel)

Den gamle måten å logge på kontrollpanelet, f.eks https://cpanel.hjemmeside.com, benyttes ikke lengre.  Du får tilgang til kontrollpanelet ditt gjennom kundewebben.  Her kan lese mer om kontrollpanelet.

Epost

Passordet til epostadressen din lagde du selv da du opprettet adressen.  Skulle du glemme passordet må det byttes via kundewebben din.  Her kan du se en detaljert guide på hvordan bytte epost passordet.  Domene AS vil aldri se epostpassordet ditt, så vi kan dessverre ikke opplyse om det, bare hjelpe deg sette det på nytt.