Oppsett av epostkonto i Mozilla Thunderbird

1. Klikk på Verktøy på menyen i Thunderbird. Velg Kontoinnstillinger.
  2. Klikk på Legg til konto.
  3. Velg E-post og klikk på neste.
  4. Skriv inn navnet ditt i Ditt navn. Skriv inn epostadressen du skal sette opp i E-postadresse. Klikk neste.
  5. Pass på at det er POP som er valgt. Dersom du eksempelvis har registrert domenenavnet nordmann.no må du bruke mail.nordmann.no som Innkommende tjener. Skriv mail.nordmann.no i Utgående tjener også. Kryss av på Bruk global innboks. Klikk deretter på neste.
  6. I Innkommende brukernavn må du skrive hele epostadressen som du setter opp i Thunderbird, eksempelvis ola@nordmann.no. Klikk neste.
  7. I Kontonavn kan du skrive det du ønsker. Du kan godt skrive din epostadresse, f.eks. ola@nordmann.no. Klikk neste.
  8. Sånn! Da er din nye epostkonto satt opp. Klikk fullfør.
  9. Når du har klikket på fullfør, vil du se boksen som heter Kontoinnstillinger. Klikk på Utgående SMTP-tjener i denne boksen. Pass på at det er krysset av for Brukernavn og passord Brukernavn skal være din epostadresse. Klikk OK.
  10. Nå kan du prøve å laste ned epost ved å klikke på Hent nye i Thunderbird. Når programmet sjekker din epost på vår mailserver blir du spurt om passordet til din epostadresse. Når du skriver inn det, vil passordet lagres i Thunderbird for den kontoen, og du har nå gjort det som skal til for å laste ned epost i Thunderbird.