Slik setter du opp mailkonto i Netscape

Last ned vår PDF guide med bilder til Outlook 2007 her

1. Kjør Netscape. Velg Tasks på meny, velg deretter Mail.
2. Da bør du få opp Account Wizard. Pass på at det er merket av for ISP or email provider. Klikk på Next.
3. Skriv inn ditt fulle navn i feltet Your Name. Det er dette navnet som vises som avsender i mail fra deg. Skriv også inn din fulle mailadresse i feltet Email Address. Klikk deretter Next.
4. Pass på at det er merket av for POP servertype. Skriv inn servernavn for innkommende mail i feltet Server Name. Denne skal være mail.hjemmeside.com (eier du www.vg.com, blir det mail.vg.com). Klikk Next.
5. Skriv inn HELE epostadressen din i brukernavn feltet. Passordet lagde du selv da du opprettet epostkontoen i kontrolpanelet. Klikk på Next.
6. Skriv inn et navn for din mailkonto. Dette kan være hva som helst. Klikk Next.
7. Gratulerer! Du har nå lagt inn din mailkonto i Netscape. Klikk Finish.