Mailkonto i Outlook Express 6

Last ned vår PDF guide med bilder til Outlook 2007 her

1. Velg Tools på meny, velg deretter Accounts....

2. Klikk på Add og Mail...

3. Skriv inn navnet ditt, eller firmanavnet ditt. Det er dette navnet som fremkommer som avsender på e-postmeldinger du sender. Bruk store forbokstaver.

4. Skriv inn din fulle mailadresse f.eks post@hjemmeside.com.

5. Sjekk at det står POP3 øverst. Incoming mail skal være mail.hjemmeside.com. Eier du domenet vg.no, skal innkommende mailserver være mail.vg.no. Outgoing mail skal være det samme, mail.hjemmeside.com.

6. Skriv inn ditt brukernavn og passord. Ditt brukernavn er alltid lik din fullstendige e-postadresse (f.eks. navn@firma.no). Dersom du krysser av på valget for "Husk passord" slipper du spørsmål om passord hver gang du sjekker denne e-postkontoen. OBS: Ikke kryss av på valget for "Logg på med sikker godkjenning av passord (SPA)!

7. Gratulerer! Mailkontoen opprettes når du klikker på Finish. Ønsker du å legge til flere kontoer gjentar du punktene i denne veiledningen. Har du flere spørsmål vedrørende installasjon av e-postkontoer, ta kontakt!

PS: Hvis du kan motta, men ikke sende e-post, endre den utgående (SMTP) serverporten fra 25 til 587. Denne instillingen finner du som regel under "Flere Instillinger" - "Avansert"