Stopp virus- og spamplagen uten ekstra kostnader!

Statistikk viser at inntil 3% av e-post sendt eller mottatt over Internett inneholder skadelig virus for din bedrift eller dine kunder. Statistikk fra MessageLabs viser at over 50% av global epost er eller kan oppfattes som spam/søppelmail.

Med virusvask og spamsjekk fra Domene AS får din bedrift sjekket all innkommende e-post for virus og spam. Virus via epost har kommet for å bli - vi reduserer risikoen for at du blir smittet. Det er lite hyggelig å sende eller motta epostvirus til kunder eller samarbeidspartnere. Nye generasjoner av virus som Klez-variantene skaper stadig økte kostnader for bedrifter som blir rammet.
Virus som spres via epost kan spre seg over hele verden i løpet av noen få timer. Derfor kan heller ikke vi garantere et 100% virusfritt miljø for deg som kunde, rett og slett fordi spredningen kan være så rask.

Vi oppdaterer daglig

Virusvasken fra Domene AS oppdateres daglig med nye definisjoner. Dette gjør at risikoen for at du skal bli smittet, reduseres betraktelig.

All mail som går igjennom vårt filter sjekkes også for spam/søppelmail i tillegg til virusvask. Programvare på vår mailserveren gjør at epost som inneholder tegn på at det kan være spam-/søppel-epost, blir merket med ***MULIG SPAM*** i emnefeltet på eposten. Hver epost sjekkes opp mot spam-databaser verden rundt, slik at eposten blir merket i emnefeltet dersom det kan være mistanke om at eposten er spam.

Du har kontrollen selv

I utgangspunktet blir all epost merket som spam slettet umiddelbart for å ikke forstyrre din epost tjeneste. Man kan velge å ikke slette eposten fra vår server, men du vil da motta eposten på vanlig måte, med advarselen ***MULIG SPAM*** i emnefeltet. Dermed kan du selv sette opp et filter i Outlook eller Webmail, hvor du definerer at epost hvor emnefeltet inneholder ***MULIG SPAM*** overføres til mappe for slettede elementer, eller en egen spam-mappe som du selv oppretter i Outlook eller Webmail. Det er alltid lurt å ta et overblikk over epost som er merket som spam, dersom det viser seg å være en epost du likevel har bruk for.