Sjekk din epost via mobiltelefonen

De aller fleste nye mobiltelefoner lar deg sjekke eposten din mens du er ute å reiser. Oppsettet her vil variere en god del mellom modeller, men felles for de all er at du må ha disse bitene med informasjon.  Følgende er uten SSL:

1. Brukernavn. Dette er hele epostadressen du vil sette opp, som du allerede har laget i kontrollpanelet til domenet ditt. F.eks post@vg.no

2. Passord. Dette er passordet du lagde når du satt opp epostadreseen din i kontrolpanelet til domenet ditt.

3. Inn- (POP3) og Utgående (SMTP) epostservere. Begge disse er mail.<ditt domene>.  Hvis du eier hjemmeside.com blir det mail.hjemmeside.com.

4. Endre utgående serverport (SMTP) fra 25 til 587

Med SSL

Med SSl og det gratis SSl sertifikatet du får av oss ved domeneregistrering kan du benytte port 995 for POP3 med SSL, port 993 for IMAP med SSL og for utgående epost (SMTP benytter du port 465.

Supportsidene våre viser deg alt

Du vil finne alle disse innstillingene på våre supportsider, i eposten du originalt fikk fra oss ved domeneregistreringen og i selve kundewebben og kontrollpanelet ditt til domenet.

Alle innstillingene er like for alle telefoner, nettbrett o.l.