Hvor langt kan domenenavnet mitt være?

Domenenavnet kan være mellom 2 og 63 bokstaver langt, avhengig av hva slags toppnivådomene du velger. Det er sjelden noe problem at domenenavnet ditt er for langt eller for kort til å kunne bli registrert. Du finner ut det ved å søke. Du får beskjed i søkeprosessen. Etter at resultatene kommmer fram på skjermen. I vårt nye supportområde vil du få detaljert informasjon om de forskjellige tld's og deres egenskaper, muligheter og begrensninger.

Ting du bør huske på

Selv om det er få begrensninger i lengden på ett domene er kanskje det viktigste at det er noe folk kjenner igjen og kan huske.  Ett meget langt navn med mange bindestreker for å binde sammen ord kan hende ikke er det lureste, men det er ingen regel som sier du ikke kan gjøre det.

De beste er ofte korte

De beste og mest besøkte nettsidene i verden har often en ting til felles, korte navn.  Det er lett å kjenne igjen og lett å huske hvis du skal skrive adressen i en nettleser.  Det er jo ingen regel uten unntak, men finner du en kortversjon av domenet ditt vil det ofte være å foretrekke.  Du kan alltids ha flere domener og sende både webtrafikk og eposttrafikk fra den ene til det andre for å være sikker på at du ikke går glipp av noen besøkende.