Glemt brukernavn og passord?

Har du glemt ditt brukernavn eller passord for enten kundewebben eller til din epost? Det er enkelt å få tilsendt epost som tilbakestiller. Slik gjør du for å tilbakestille.

Kundeweb

Gå til www.domene.no og klikk "logg inn" og "kundeweb" øverst i høyre hjørnet. (direktelink til loginsiden) Har du glemt brukernavn eller passord vil du på loginside finne 2 knapper nederst. Klikk "Glemt passord" om du husker ditt brukernavn og kun trenger nytt passord. Klikk "Glemt brukernavn" og du ikke husker hvilken epostadresse du benyttet som brukernavn når du opprettet konto. Epost med instruksjoner på hvordan sette nytt passord kommer innen 5 min. Glemt brukernavn må behandles (sjekkes) manuellt. Det kan derfor ta litt lenger tid.

Alternativt:

Ta kontakt med oss på kundeservice@domene.no eller ring på 33 34 54 35 (mellom 09:00 og 15:00) og da gjerne fra epostadressen eller telefonnummeret du registrerte sammen med domenet ditt så kan vi raskt sende deg informasjon om brukernavn og passord.
Har du ikke tilgang til epost adressen eller telefonnummeret du brukte da du bestillte domenet vil vi måtte ta noen få ekstra skritt for å bekrefte din identitet før vi kan sende ut informasjonen