Frontpage Extensions

Frontpage Server Extensions gjør at du kan benytte funksjoner som finnes i programmet Microsoft Frontpage, som for eksempel kontaktskjema. Microsoft Frontpage krever støtte for en del av disse funksjonene på webserveren. For å utnytte dette må du altså bestille ett Windows webhotell. Merk at det ikke er mulig å konvertere ett Linux webhotell til ett Windows webhotell, og dermed er dette noe du gjerne vil gjøre med en gang.