Statistikk webhotell

Statistikk

Statistikk er gratis og inkludert for alle med webhotell hos Domene AS, men må aktiveres før det kan brukes. Med besøks-statistikk får du en veldig god oversikt over hvor mange som er inne og ser på din hjemmeside. Du kan også se hvilke nettlesere vedkommende bruker, hvor de kommer fra, og hvilke sider de er inne på.

Logg på ditt kontrollpanel og klikk på "Stats" mot bunnen av siden. Herfra kan du aktivere en av to forskjellige verktøy utifra din preferanse, samt legge til passord beskyttelse. Fra den samme siden kan du klikke på forstørrelsesglasset for å se på din statistikk.

Du kan finne mer dyptgående om statistikk og hva det kan gjøre for deg på denne Wikipedia siden: Web Analytics.