Virtuelt Privat Nettverk

Beskytte deg og din virksomhet fra hackere

VPN står for Virtuelt Privat Nettverk. Det er en tjeneste som beskytter deg og din virksomhets integritet på nettet.
VPN gir deg anonymitet på nettet, noe som hindrer markedsførere, søkemotorer og andre fra å spore din online-aktivitet.

Våre pakker

1 måned 105kr faktureres månedlig
3 måneder 10% rabatt, 289kr faktureres hver tredje måned.
6 måneder 12% rabatt, 589kr faktureres hver sjette måned.
12 måneder 17% rabatt, 1049kr faktureres hver tolvte måned.

Hvordan fungerer VPN?

Ved hjelp av Domenes VPN opprettes det en kryptert "tunnel" mellom enheten din og vår VPN-server. Dette beskytter din identitet på nettet ved å skjule IP-adressen din, slik at den ikke kan overvåkes eller spores.

Uten VPN

Når du besøker en nettside uten VPN, mottar internettleverandøren din en "forespørsel" om å besøke en bestemt nettside, og deretter omdirigerer internettleverandøren deg til den forespurte nettsiden. Dette gjør at din online-tilstedeværelse kan observeres gjennom internettleverandørens servere, og din online-integritet er ikke beskyttet.

Med VPN

Når du er tilkoblet en VPN og besøker en nettside, omdirigerer den forespørselen via en fjernserver før den sendes til den nettsiden du vil besøke.

Din IP-adresse blir skjult, og du tildeles en IP-adresse og en virtuell plassering som tilhører VPN-serveren du er tilkoblet. Dette gjør at din identitet forblir anonym online, da ingen kan se hvilken by eller hvilket land du surfer fra.

Med VPN får du også et større innholdstilbud online. Gjennom VPN kan du unngå geoblokkeringer som begrenser innholdet du kan se online. Domenes VPN gjør det mulig for deg å koble deg til en server i et annet land og dermed få tilgang til innholdet som bare er tilgjengelig geografisk i det landet. For eksempel øker tilgangen til streamingtjenester som Netflix, BBC iPlayer og lignende betydelig.

VPN- verktøyets funksjoner

seo-icons

Identitetssikring

Identitetssikring gjør det mulig for deg å surfe anonymt online og beskytte dine data og identitet. Beskyttelsen sørger for at ingen kan se hvem du er eller hva du gjør online.

seo icons

IP-maskering

Din IP-adresse er beskyttet og erstattes med en IP-adresse fra vår VPN-server. Dette gjør det ser ut som om du er i det landet der serveren du er koblet til befinner seg.

seo-icons

Beskytt dine data

Krypteringen beskytter dine data og identitet når du surfer både på et offentlig Wi-Fi og via en privat tilkobling. Krypteringen beskytter deg mot phishing og hackere.

seo-icons

Jobbe hjemmefra trygt

Mange jobber i dag hjemmefra eller fra andre steder i verden, og derfor er det viktig å ivareta sikkerheten din online. Med hjelp av Domenes VPN er du garantert en sikker tilkobling til bedriftens ressurser når du kobler deg til deres nettverk, uansett hvor du jobber fra.

seo icons

Ingen lagring av data

Med Domenes VPN blir ikke dataene dine eller IP-adressen din lagret, noe som betyr at ingen kan vite hva du har gjort eller gjør online, ikke engang vi!

seo-icons

Få tilgang til alt

Med Domenes VPN kan du enkelt koble deg til servere rundt om i verden, slik at du kan få tilgang til innhold uten geografiske begrensninger. Dette gjør det mulig for deg å få tilgang til streaminginnhold som bare er tilgjengelig i visse land ved å koble deg til en server i det spesifikke landet.

Våre pakker

1 måned 105kr faktureres månedlig
3 måneder 10% rabatt, 289kr faktureres hver tredje måned.
6 måneder 12% rabatt, 589kr faktureres hver sjette måned.
12 måneder 17% rabatt, 1049kr faktureres hver tolvte måned.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med vår fantastiske kundservice!

Vi forstår viktigheten av god kundeservice, og derfor tilbyr vi flere støttekanaler for å sikre at du får hjelpen du trenger når du trenger den. Vårt dedikerte kundestøtteteam er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

Live chat

E-post

phone-icon1

Telefon

Vi har utvidet åpningstidene for kundesupporten på epost, nå har vi åpent fra kl 08.00 til midnatt.

Ikke nok med det, vi tilbyr nå også en live chat-funksjon hvor du kan chatte med vår support for raskere hjelp. Du finner chat-funksjonen i høyre hjørne på alle landingssider i form av et blått chatsymbol!

Vi har også telefontid mellom 09.00 - 15.00. Ring oss på 33345435!