Microsoft 365 premium tjenester

Enklere blir det ikke! Vi aktiverer det på din konto på MS 365


Exchange e-post standard

Microsoft Teams Essentials

Microsoft Teams Essentials er et frittstående tilbud av Microsoft Teams designet spesielt med tanke på små bedrifter. Den bringer eksisterende Teams-funksjoner sammen med funksjoner spesielt utviklet for små bedrifter og samfunnsgrupper. Få omfattende grenser og funksjoner for å holde profesjonelle møter og samarbeide på ett sted, for eksempel ubegrensede gruppemøter i opptil 30 timer, møter med opptil 300 personer og 10 GB skylagring per bruker.

Bestill
  • Sømløs integrasjon med Exchange: Teams Essentials fungerer med On-Premises eller Hosted Exchange slik at Office-klienter kan få Teams i skyen
  • Oppgraderte nettmøter: Gi profesjonelle funksjoner som virtuell bakgrunn, skjermdeling og opptak fra alle enheter for kundene dine.
  • Fullt aktiverte dynamiske chatter: Hold samtalene i gang internt eller eksternt med kontinuerlig chat, søkbar historikk og fildeling og samarbeid i appen.
Power Bi Pro

Power Bi Pro

Microsoft Power BI er en pakke med forretningsanalyseverktøy som gjør det mulig for organisasjoner å analysere data og dele innsikt. Power BI kan brukes til å overvåke virksomheten og få svar raskt med rike dashboards tilgjengelig på alle enheter. Med Power BI på nettet kan bedrifter enkelt overvåke viktige data fra hele organisasjonen og fra alle appene virksomheten er avhengig av. Den gir verktøyene til å transformere, analysere og visualisere data og dele rapporter med organisasjonen din.

Bestill
  • Gjør mer med mindre ved å bruke lavkodeverktøy.
  • Akselerer innovasjon og reduser kostnader mens du analyserer data, automatiserer prosesser og bygger apper, nettsteder og virtuelle agenter med Power Platform.
e-post exchange basic

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot for Microsoft 365 - din copilot for jobb. Copilot kombinerer kraften til store språkmodeller (LLM) med innholdet ditt i Microsoft Graph og Microsoft 365-appene for å gjøre ordene dine til det kraftigste produktivitetsverktøyet på planeten. Dette premium-tillegget inkluderer Copilot i Microsoft 365-appene dine (Word, Outlook, Excel, PowerPoint, Teams og mer) og Business Chat.

Bestill
  • Lurer du på hva Copilot er eller hva den kan gjøre for deg se da her

Trenger du både officepakken og exchange konto?

Klikk her for å se på Officepakker med Exchangekontoer


12 mnd abonnementsperiode


Registrer og oppretthold ditt domenenavn og kjøp dine exchange epostlisenser på ett og samme sted. Vi tar oss av alt teknisk oppsett for deg. Utvider med nye kontoer og knytter dine domenenavn til dine exchange email accounts.