Nettside

Nettside med hjemmesidebygger inkludert!

webpakke 5 domene logo

Små- og mellomstore bedrifter, og privatpersoner

Vår mest populære webpakke, passer for både privatpersoner og for små og mellomstore firmaer, lag og foreninger.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 5 gb
Epostkontoer 10
MySql database 1
Daglig backup
webpakke 15 domene logo

Små- og mellomstore bedrifter, og privatpersoner

Vår mest populære webpakke, passer for både privatpersoner og for små og mellomstore firmaer, lag og foreninger.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 15 gb
Epostkontoer 15
MySql database 1
Daglig backup
webhotell av typen webside 30

Mellomstore bedrifter

Webpakke spesialtipasset for mellomstore firmaer, lag og foreninger. Gratis .no navn registrering inkludert i prisen.

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
10 sider
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 30 gb
Epostkontoer 30
MySql database 3
Daglig backup
Utvidedet webpakke for registrering av domenenavn

Bedriftspakken! - denne har "alt!"

Webpakke tilpasset for større firmaer med behov for mye lagring og mange epostadresser. dedikert ip adresse

Nå! 99% avslag
Start bestilling her
Inkludert
Nettsidebygger
Ubegrenset
Wordpress Optimalisert
LiteSpeed
Sikkerhetssertifikat SSL
Lagringsplass 50 gb
Epostkontoer 50
MySql database 5
Dedikert IP
Daglig backup

Nettsidebygger er et verktøy eller en tjeneste som hjelper deg med å lage og utforme nettsteder uten å måtte kode fra bunnen av. Disse verktøyene gir brukervennlige dra-og-slipp-funksjoner, samt maler for å gjøre det enkelt å lage en profesjonell og funksjonell nettside.

Hvordan fungerer en nettside?

For å lage en nettside må du først registrere deg hos en nettsidebygger-tjeneste og opprette en konto. Dette gir deg tilgang til verktøyene og ressursene som er nødvendige for å lage nettside.

Nettsidebygger-plattformen tilbyr flere forhåndsutformede maler som du kan velge mellom. Disse malene fungerer som et grunnlag for nettsidens design og struktur, og de kan enkelt tilpasses for å passe dine behov og preferanser.

Når du har valgt en mal, kan du begynne å tilpasse nettsiden ved å legge til, endre eller fjerne elementer som tekst, bilder, videoer og widgets. Mange nettsidebyggere tilbyr dra-og-slipp-funksjonalitet, noe som gjør det enkelt å flytte og plassere elementer på nettsiden.

En annen viktig del av prosessen med å lage nettside er å legge til funksjoner og funksjonalitet som passer for formålet med nettsiden. Dette kan inkludere ting som kontaktformularer, bloggfunksjonalitet, sosiale medier-integrering og e-handel.

Når du er fornøyd med utseendet og funksjonaliteten til nettsiden din, er det på tide å publisere den. Nettsidebygger-tjenesten tar seg vanligvis av tekniske aspekter som domeneregistrering og webhotell, slik at du kan fokusere på innholdet og markedsføringen av nettsiden.

nettside-img1

Utmerket sikkerhet

Vår plattform prioriterer sikkerheten til nettsidene vi lager. Vi bruker bransjeledende teknologi og strenge sikkerhetsprotokoller for å beskytte nettstedet ditt og brukerdataene. Vi sørger for at alle nettsider har SSLsertifikater og holder programvaren oppdatert for å forhindre potensielle trusler og angrep.

nettside-img2

Enkel å bruke

Vår plattform er designet for å være brukervennlig og intuitiv, slik at du enkelt kan lage og tilpasse nettsidene dine. Med vår dra-og-slippfunksjonalitet kan du plassere og flytte elementer uten problemer. Du trenger ikke teknisk ekspertise for å lage et flott nettsted med oss. Kom i gang og nyt enkelheten ved å lage din egen nettside.

nettside-img3

Tidsbesparende

Vår plattform er utformet for å spare deg tid og krefter når du lager nettsider. Med brukervennlige verktøy og et stort utvalg av maler, kan du raskt sette sammen en profesjonell og funksjonell nettside uten å måtte starte fra bunnen av. Nyt den effektive prosessen som hjelper deg med å få nettsiden din oppe og kjøre på kort tid.

nettside-img4

Ingen koding nødvendig

Vår plattform krever ikke koding, slik at du kan lage flotte nettsider uten programmeringskunnskaper. Gjennom et intuitivt brukergrensesnitt og fleksible maler, kan du designe og tilpasse nettsiden din uten å måtte bekymre deg for komplekse kodesnutter. Opplev friheten ved å lage en profesjonell nettside uten koding.

Hvorfor velge Domene.no for din nettside?

Fullstendig pakke med tjenester!
Vår plattform tilbyr en omfattende pakke med tjenester som dekker alle aspekter ved å lage og vedlikeholde en nettside. Vi sørger for at du får alt du trenger på ett sted, slik at du kan fokusere på innholdet og markedsføringen av nettsiden.

Domenetjenester

Vi hjelper deg med å finne og registrere det perfekte domenet for nettsiden din. Et godt domenenavn er avgjørende for å skape et solid inntrykk og forbedre merkevaren din på nettet.

webhotell-icon

Webhotell

Vi tilbyr webhotelltjenester av høy kvalitet for å sikre at nettsiden din er rask, pålitelig og alltid tilgjengelig. Våre servere er sikre og stabile, og vi sørger for å holde dem oppdatert med den nyeste teknologien.

E-posttjenester

Med vår plattform får du tilgang til eposttjenester som lar deg opprette og administrere profesjonelle e-postadresser knyttet til ditt domenenavn. Dette forsterker profesjonaliteten og merkevareidentiteten for virksomheten din.

Lag det du drømmer om

Vår plattform gir deg friheten til å skape nettsider og funksjoner som du alltid har drømt om. Med et stort utvalg av verktøy, maler og integrasjoner kan du lage en nettside som passer perfekt til dine behov og visjoner.

Kundestøtte

Vi forstår viktigheten av god kundeservice, og derfor tilbyr vi flere støttekanaler for å sikre at du får hjelpen du trenger når du trenger den. Vårt dedikerte kundestøtteteam er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

E-post

Vår e -poststøtte er tilgjengelig fra kl. 08.00 til midnatt hver dag, slik at du kan få hjelp når som helst på dagen. Vi svarer raskt på e -posthenvendelser for å sikre at du får den hjelpen du trenger

Live chat

For øyeblikkelig hjelp og veiledning tilbyr vi live chat - funksjonen på vår plattform. Her kan du chatte direkte med et medlem av kundestøtteteamet vårt og få svar på spørsmål og problemer umiddelbart.

phone-icon1

Telefon

Dersom du foretrekker å snakke med noen over telefon, er vårt kundestøtteteam tilgjengelig på telefonlinjen fra kl. 09.00 til 15.00. Vi er her for å lytte og gi råd, slik at du kan løse eventuelle problemer og få nettsiden din tilbake på sporet.