Blogg

Domene

fra 12,-/år

Webhotell

fra 32,-/mnd

Officepakken

fra 61,-/mnd

Exchange Epost

fra 29,-/mnd

La oss hjelpe deg igang


Det er mange måter å sette opp sin egen blogg eller hjemmeside. De to desidert mest populære gratis programmene er Wordpress og Joomla. Wordpress forkortes ofte bare WP. Når du kjøper et av våre webhotell kan vi installere ditt valg av Joomla eller Wordpress for deg uten ytterligere kostnad.  Det er veldig enkelt å gjøre det med vårt ett klikks installasjon av populære cms verktøy. Installer så mange ganger du vil. Her kan en prøve å feile til en får det til uten at en trenger å ta kontakt.

blogg
Joomla og Wordpress er de 2 mest populære, gratis publiseringsløsningene for nettsteder for deg som vil redigere nettstedet rett fra nettleseren din.  Joomla vil være for deg som skal lage ett nettsted, mens Wordpress har mer av en blogg utforming.  De kan begge som oftest justeres til å passe dine behov hva nå de er. Tjenesten gjelder kun installering av basispakken samt norsk språkpakke.  Det inngår ikke opplæring eller annen feilsøking straks Joomla eller Wordpress er oppe og går.

Blogg med Wordpress


Wordpress er et publiseringssystem (CMS) for nettsteder. Systemet er kanskje best kjent som et "lage blogg system", men kan brukes til alle typer websider. Systemet er basert på åpen kildekode, og er helt gratis. For uerfarne brukere kan det være litt vanskelig å installere. Vi tilbyr derfor gratis installasjon og tilrettelegging av Wordpress til alle som kjøper Small, Medium eller Large webpakke. Hvilke muligheter gir WordPress deg? WordPress er databasestyrt, og gir deg dynamisk og enkel tilgang til å endre nesten alt på bloggen/nettstedet via et enkelt kontrollpanel. Du trenger altså ikke kunne noe om webutvikling for å ha full kontroll over bloggen/nettstedet ditt

Joomla

Joomla er et av de mest populære publiseringsverktøy med åpen kildekode (gratis) Brukervennlig og lett og lære. Med intuitivt oppbygging som gjør webpublisering til en lek.

Du kan lese mer om produktene her:
Joomla!: www.joomla.org
Wordpress: www.wordpress.org