Warning: include_once(domsearch-sup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dom666/public_html/support/domenenavn/index.html on line 6

Warning: include_once(): Failed opening 'domsearch-sup.php' for inclusion (include_path='.:/home/dom666/public_html/includes') in /home/dom666/public_html/support/domenenavn/index.html on line 6

Generellt om domenenavn

Her er vår gamle kunnskapsbase om domenenavn og relaterte emner. Denne delen inneholder basis kunnskap om domenenavn.

Basis lærdom om domenenavn - support

1. Flytte domene
  2. Slette domene
  3. Endre eier av domene
  4. Endre whois-informasjon
  5. Sub-domener
  6. Domenefornyelse
  7. Endre DNS
  8. Endre navnetjenere for et domenenavn
  9. Konvertere domenenavn med spesialtegn til ACE-format

Tilbake til forsiden | support | Spørsmål og Svar

Fatal error: Uncaught Error: Class 'WHMCS' not found in /home/dom666/public_html/includes/footer.php:112 Stack trace: #0 /home/dom666/public_html/support/domenenavn/index.html(72): include_once() #1 {main} thrown in /home/dom666/public_html/includes/footer.php on line 112